27.5.07

Vähän kaikkea - A bit of everything

Koska en onnistunut tuomaan Venetsiasta lankaa niin korvasin sen puutteen ostamalla perjantaiselta Tallinnan reissulta nämä kolme kerää. Suosittelen muuten Tallinkin järjestämään Tallinna-kiertoajelua. Ainakin meidän oppaallamme oli hyvin selvät mielipiteet asioista. Parasta viihdettä aikohin.

Because I did not manage to get any yarn from Venice I corrected that mistake by getting these yarns from my trip to Tallinn on Friday. I do recommend the Tallink Tallinn tour, at least our guide had very particular opinions on matters. Best entertainment in a while.

- -

Aloitin myös uutta neuletta vaikka kesken on ties mitä. Mutta tämä on tilaustyö, ja se pitäisi saada valmiiksi kesäkuun loppuun mennessä. Jotta ei tule ihan kiire, niin parempi aloittaa ajoissa. Tehtynä on nyt vajaat puoli metriä, joten ihan hyvin tässä menee. En edelleenkään kyllä pidä mohairlangoista. Mokoma karvaa aivan hirveästi ja paksuilla puikoilla reikäneuleen tekeminen ei sekään ihan miellyttävää ole. Mutta helppoa ainakin.


Even though I have so many things on the needles I still started a new one. But this is for someone else and has to be finished by the end of July so I thought I'd start early to avoid panic. I've finished now a couple of cm short of half a meter so all's well. Mohair is still not one of my favourite yarns since this sheds like crazy. And 9mm needles and holey pattern do not a very happy Niina make. But at least it's easy.

- -

Lopuksi erinäisiä Venetsiakuvia. Pyhän Markuksen kirkko.


And to finish some random Venice photos. Saint Mark's church.

- -

Erilainen joulukuusi Muranolla.


A different type of xmas tree on Murano.

- -

Tällainen tervehti vaporetolta poistujia Buranolla.


This one was greeting people exiting the vaporetto on Burano.

- -

Buranon värikkäitä taloja.


Colourful houses on Burano.

- -

Ja tietysti se gondolieeri.And of course a gondolier.

1 comment:

Markka said...

Näyttää ihanalta. Rakastan sitä kun muualla uskalletaan laittaa kunnon värejä talojen seiniin.