17.5.07

On the road again

Airinn senkun kasvaa - ja ei, se ei todellakaan ole noin ruohonvihreä. Mutta on taas todellakin noin epätasaista. Puuvillalangat eivät oikein sovi käsialalleni ja bambu nyt on aika paljon puuvillan kaltaista.

Airinn, she grows. And no, it is not that grass green but is in fact that uneven. Cotton does that to me and bamboo, for all its loveliness, is in that regard very much like cotton.

- -

Ja taas se lähtee matkalle! Enpä kerrokaan vielä minne, saatte nähdä sitten kuvia kun palaan. Mutta tässä maistiaiset hääpukukankaasta, otan sen mukaan jos vaikka tarttuisi tuolta sopiva kaulakoru tuliaisiksi. Ja ei, ei valkoista minulle kiitos, se saa minut näyttämään olmilta.

And she's going abroad again! But I won't tell where, you'll just have to wait for the photos when I get back. But above is a taste of the colour of my wedding dress. I'll be taking that along in case I'll find a nice necklace to go with it. No white for me, please, unless I want to look like an olm.

- -

Muistatteko kun joskus vihjailin jotain pienistä sinisistä paketeista? No tässä se on, eikö olekin nätti? Ja väri on nimeltään Tiffanyn sininen.


Do you remember a while back when I mentioned something about little blue packages? Well, here it is, isn't it pretty? And the colour is called Tiffany blue.

- -

PS: ja se on tyttö.

- -

PS: and it's a girl.

4 comments:

Kati E said...

No en arvaa kun tiedän. Ja tiedän (ehkä?) mitä paketissa on. Tai siis luulen tietäväni.

Mutta hyvää matkaa ja ihanan värinen kangas. Tuosta tulee kaunis mekko!

nanna said...

Ai, siitä tuleekin tuonvärinen mekko! TOsi kaunis ja sopii sinulle hyvin. Mulla oli jotenkin ihan eri punaisen sävy mielessä.
Hyvää matkaa!

Villasatu said...

Mekon väri on upea, ihana kissankellon värinen. Oisko sormukset paketissa?

Hyvää matkaa!

Unknown said...

Onnea, matkaan ja juhlaan!