18.12.06

Nysväämistä - Tinkering

Minäkin sitten siirryin betan käyttäjäksi ja pitihän se templaatti tietysti heti päivittää. Päätin pitää saman ulkoasun, kun olen siihen tottunut, mutta tietysti kaikki blogirinkikoodit hävisivät pois. Eli vielä pitää säätää - ja kehyksetkin haluan kuviini. Eli jos tulee haamupäivityksiä seuraavina päivinä, niin ne johtuvat sitten siitä.

- -

I switched over to beta also and of course I had to upgrade the template. I decided to keep the outlook the same since I've gotten used to it and it is quite ok but of course I lost all my blog ring codes. Need to figure out how to put the frames back to my photos too. So some more tinkering is needed and it will probably cause some phantom updates, just so you know.

- -

Eilen tuli sitten otettua kerrankin kuvia päivänvalossa. Kirjoneulepuserosta lisää, näyttää että kuvion kohdistaminen onnistui aika nappiin, se taitaa jatkua samalla korkeudella hihoissa. Hyvä minä!

Yesterday I managed to take some photos while there was still some light outside. So, more of the fair-isle cardi. It looks like the pattern calculations were spot on, it seems to be at the correct height on both the body and sleeve pieces. Right on!

- -

Roguepalmikkoa, se kainalon alle tuleva. Mokoma on taas jäähyllä, kun lievä lämpö on pehmentänyt aivot ja onnistuin lukemaan yhden "at the same time"-kohdan ohi ja nyt pitäisi ehkä purkaa jokunen rivi tai tehdä kikka kolmonen. Ei jaksa...ja kurkkukin on kipeä (valivali).


Rogue cables, this time the one under the sleeves. The darn thing is on hold again since the slight temperature I have managed me to miss one "at the same time"-line and now I should rip three-four rows or think of something else. Too strenuous what with having a sore throat and all (whine).

- -

Mutta lo, uutta lankaa on silti tullut tähänkin taloon. Hotpinkkiä hapsulankaa myöhempää käyttöä varten, lisää Schoppel-Wollen Samosta jotta voin jatkaa huivitusta ja neljä kerää OnLinen Solo-lankaa. Tämä pääsi nyt puikoille ja on muotoutumassa hörhöhuiviksi. Teen kymmenellä silmukalla ja ööö...3.5mm:n puikoilla ja silti jotenkin näyttää kapealta. HHhhhmm....

But lo, there's new yarn in the house. Hot pink eyelash yarn for later designs, more Schoppel-Wolle Samos so I can lengthen the scarfy a bit and four balls of OnLine Solo. That's already on the needles and about to become a frilly scarf. I'm using ten stiches and about 3.5 mm needles and it looks a bit narrow. Hhhhmm....

5 comments:

joko said...

onpas hienon näköinen kirjoneule!

Tuulia said...

olen kauhian utelias ja kysyn, paljonko tuohon paitaan menee lankaa? Mulla olisi ajatus tehdä (tosin käsin neulomalla) villis samalla idealla ja kyselen, kun on toi oma märehtijä ikäänkun ojassa, eli langan riittoisuus mietityttää :)

Komean näköinen on tulossa, värit sopii kauniisti yhteen.

Meeri said...

Hei, tiukka kysymys: mistä tuo ruutumalli on? Onko se myytävä, onko vanhassa/uudessa lehdessä. Mä olen jo monta vuotta haaveillut yhdestä laukusta, mutta en ole saanut aikaiseksi ostaa ohjetta, kun se maksoi kolmatta kymmentä taalaa...

Niina said...

Tuulia: takakappale näyttää olevan 140g ja hihoihin on nyt mennyt yhteensä 170g (vielä päärme puuttuu). Eli jos heittäisi sellaiset 450g niin aika hyvin osuisi.

Meeri: kuvio on peräisin Dover Needlework-sarjan kirjasta Celtic charted designs. Tosin minä jouduin hieman muokkaamaan tuota neulekoneelle sopivaksi mutta eipä se hirveästi ulkonäköön vaikuttanut.

Anonymous said...

Poikkesin vain toivottamaan sinulle oikein hyvää joulua!