14.12.06

Joulukortteja - Christmas cards

Tämän vuoden joulukortit on taas tehty. Tein kyllä viime vuonnakin, mutta jostain syystä niistä ei kuvat päätyneet blogiin. Mutta ihastelkaa sen sijaan vuoden 2004 kortteja. Ja tässä sitten tämän vuoden satoa. Toisista pidän kovastikin ja toiset on vähän "njaa", mutta tällä kertaa tuli vain yksi ihan epäonnistunut kortti. Edistystä.

- -

This year's christmas cards have been finished. I did make cards last year too, but for some reason the photos didn't end up in my blog. But you can take a look at the cards from year 2004. And here's the flock for this year. Some of them I like very much while some are just "hmmh" but this time there was only one no-good card. Progress.

Ja lähempää.

- -

And a closeup.

Ja toinen.

- -

And another one.


Nyt voisin vastaanottaa aploodeja ja selkääntaputuksia, kiitos. Viikonloppuna koetan päästä päivänvalolla kuvaamaan melkein valmista kirjoneulepaitaa...toin sen pois kurssitiloista. Vain etukappaleet+hihojen päärmeet ja reunakaitale puuttuu. Siis käytännössä valmis!

- -

Now I'm ready for applause and pats on the back, thanks. On the weekend I'll try to get some daylight and take photos of my almost finished fair-isle cardigan which I brought home from the class. Only the front pieces+sleeve edgings and edgings missin. Practically done then!

1 comment:

Anonymous said...

Aplodeja! Selkääntaputuksia! Suosionosoitusten myrsky! Yleisön kohinaa ja hurrausta! Aplodeja seisomaan nousten!