17.5.05

Knitadelic, baby!

Krhm, liikaa elokuvia... Mitäpä sitä muutakaan tekisi kun on sairaslomalla kuin katsoisi leffoja ja paijaisi kissaa. No, neulottuakin on tullut. Re-Cloudin takakappale ja toinen etukappale ovat valmiina. Täytyy kyllä myöntää ettei takin neulominen ole tällä kertaa ihan niin mukavaa kuin viimekerralla.

- -

Krhm, too much movies... What else is there to do while on sick leave than watch movies and scratch the cat. Well, I have knitted some. The back and left front of Re-Cloud are finished. I must admit that it's not nearly as fun to knit the second time.

- -

Mutta oli minulla ihan asiaakin: haluan esitellä Neulovan Ystäväni Johkun viimeisen lahjan (vihdoinkin). Juttuhan meni siis niin, että Ninni järjesti tässä taannoin ko. tempauksen. Ilmoittautuneet jaettiin pareiksi jotka sitten tutustuivat toisiinsa sähköpostin välityksellä. Ensimmäinen lahja oli lankaa. Toinen oli jotain mukavaa ja kolmas oli sitten itse neulottua.

Neulova Ystäväni Johku on 29-vuotias kotiäiti Helsingistä (kaksi lasta, tyttö ja poika). Johku on uusherännäinen neuloja mutta innostunut sellainen. Pitää kauhusta ja trillereistä sekä kirjojen (mitä nyt lapsilta ehtii) ja leffojen muodossa ja musiikkimaku on rokkia ja raskaampaa. Meillä oli sikäli onnekas tilanne, että ei tarvinnut tuhlata rahaa postimaksuihin, koska Johku asuu työmatkareittini varrella. Vaihdoimme lahjat ihan siis henkilökohtaisesti.

Tässä on kolmas lahja, eli neulomusta. Sain juuri tähän vuodenaikaan sopivan puuvillaisen huivin ja se oli söpössä pussissa. Kiitos, Johku!I did have something else to write too. I want to introduce my knitting friend Johku. The story so far: Ninni orchestrated such an event and divided the participants into pairs that got acquainted with each other. There was going to be three presents. The first one was yarn, the second one was something nice and the third one was something you knitted.

My knitting friend was Johku, 29-year old housewife from Helsinki (two kids, a boy and a girl). She has found knitting again after many years but has gotten into it very enthusiastically. Likes thrillers and horror, in both book and film form. Music should be rock or heavier. We had a nice situation because we did not have to spend any money on postage because she lives conveniently on my route to work. So we exchanged gifts personally.

Above is my third present, a cottony scarf, just right for this time of the year and a small knitted purse that the scarf was in. Thanks, Johku!

- -

Ja nyt voin paljastaa ne *piip*:itkin. Tein siis ensin sukat, mutta sitten tuumin että sukat ovat vähän tylsät ja tein lisäksi vielä kynsikkäät (vai kutsutaanko niitäkin kynsikkäiksi missä ei ole erikseen sormenpaikkoja?). Lankana oli ah, niin kesäinen kanervanvärinen meleerattu 7-veljestä.

- -

And now I can reveal all them *beep*s. So I knitted first socks but then I thought that they were a bit dull so I made fingerless mittens too. And the yarn was ah, so spring-like wool.


No comments: