3.5.05

*piip* - *beep*

Olen melkein saanut valmiiksi *piip* Neulovalle Ystävälleni. Joo joo, aloitin myöhään, ne olisi pitänyt postittaa jo viime viikolla mutta olin jotenkin väärällä aikavyöhykkeellä (eikö se ole hyvä tekosyy?). No, tein ensin kyllä *piip* mutta sitten ajattelin, että kaikkihan osaavat tehdä *piip*, eivätkö ne ole vähän tylsät? Ja lankaa oli vielä runsaasti jäljellä, joten ajattelin tehdä *piip* samasta langasta. Ja nyt puuttuu vain *piip*. Tottahan kaikki kyllä osaavat tehdä *piip* myös, mutta ne ovat sentään minun ensimmäiseni, eikö siitä saa plussapisteitä? Tai ainakin lentomaileja?

- -

I've almost finished *beep* for my Knitting Friend. Yeah, yeah, I started late, they should have been posted last week already, but I was somehow in the wrong time zone (that's a good excuse, isn't it?). Well, first I did made some *beep* but then I thought that everyone can make *beep*, aren't they a bit dull? And there was plenty of yarn so I thought I'd make *beep* too, out of the same yarn. And now I'm only missing *beep*. Surely everyone can make *beep* also, but they are my first, don't you get credits for that? Or at least frequent flier miles?

- -

PS: Jos nyt jäi häiritsemään mitä nämä kaikki piippaukset tarkoittavat, niin se selvinnee myöhemmin, jopa jo tällä viikolla jahka saamme järjestettyä nouto/jättö-tapaamisen tai muuta. Enhän minä nyt voi tässä suoraan puhua, mun blogia ihan luetaan!

- -

PS: If you got really bothered about all them beeps, well, you'll find out what they meant later, maybe even later this week after we have arranged a pickup/delivery-meeting or else. I can't very well say straight what I mean here, people actually read my blog!
4 comments:

Susanna said...

mulla on vähän samantapaisia piip ongelmia ollut :D hauska

mira said...

Hmmmm....lots of beeps. Wonder what they could be but sure they are not related to peeps.

Looking forward to find out what they turn out to be.

And requesting an interview please.

MysteryKnitter said...

What a nice and mysterious blog! I love secrets, you know. :)

Niina said...

But hey, mysteryknitter by name...