10.5.05

Kömmähdyksiä - Blunders

Well...Cloud on nyt sitten valmis, tai no, valmis ja valmis. Yläosan olen ommellut kokoon ja hihat, tosin hihat eivät vielä ole kiinni vartalossa, eivätkä taida siihen vielä päätyäkään. Juu-uh, olisi vaan pitänyt luottaa siihen pieneen ääneen joka takavasemmalta huuteli että "on se vähän pieni". Se nimittäin oli oikeassa. On se vähän pieni. Kyllähän sitä nyt (kait) voisi pitää, mutta ei se ole kivaa että pusero kinnaa rinnan kohdalta liikaa. Ei tässä sentään mitään teinejä enää olla. Purkuun mokoma! Ja uudelleen neulontaan! Ei tässä nyt luovuteta kun reunapitsikin on valmis!

- -

Well...Cloud is finished now, well, finished and finished. I've sewn the top together and the sleeves although the sleeves are not attached to the body and looks like they won't be yet. Yeah, I should have trusted that small voice that kept repeating that "it looks kind of small" because it was right. It does look kind of small. It could be worn (I think) but it's not nice that a cardy is so tight around the chest. I'm not a teenager anymore. Rip the thing! And re-knit it! I'm not about to give up now since I already have the edge lace!


1 comment:

Minna said...

No, voih! :-(

Se on kyllä kumma, miten noita pieniä ääniä ei tule kuunneltua, vaikka ne kuinka yrittävät jotakin korvaan kuiskia. Nimim. Kokemusta on.