7.5.05

I aten't dead

Vaikka en olekaan neulonut paljoa. Tentti lähestyy uhkaavasti...mutta eilen en lukenut tenttiin (enkä neulonutkaan). Sen sijaan hiukseni saivat paljon kaivattua huomiota. Yli kolme kuukautta ilman hiustenleikkuuta, miten se on ollut mahdollista? Nyt kuitenkin minulla on raitoja, kas tässä:

- -

Even though I haven't knitted much. An exam is closing in...but yesterday I didn't study (nor did I knit). Instead, my hair received much-needed attention. Over three months without an haircut, how is that possible? Now I have stripes, here:Ja kaikesta huolimatta säilytin toispuoleisuuden leikkauksessa. Raitojen pitäisi olla kuparia, jossa on hieman punaista. Minusta ne näyttävät aika punaisilta (juu-uh, noin kirkkaita luonnossakin) mutta uskotaan nyt sitten. Kivoja raitoja kylläkin...harkitsin myös vaaleita sekaan, mutta ehkä sitten ensikerralla. Ja kyllä, minulla on epänormaalin pienet korvat...lääkärit ovat kommentoineet siitä kun niiden "aikusille" korvatötsä ei sovi vaan pitää vaihtaa malliin "pikkulapsille". Tosin kaunein kommentti korvistani lääkäriltä on että minulla on keijukaisen korvat. Eikös olekin söpöä?

- -

And after all I decided to preserve the biased cut. The highlights are supposed to be copper coloured with a touch of red. To me they look quite red (yeah, they are that bright in natural light also) but I'll believe it this time. Nice highlights though...I also considered getting blond ones too, but maybe next time. And yes, I do have freakishly small ears...doctors have commented on this since their "for adults" ear-looking-thingy does not fit but they have to switch to "for small children" thingy. Though the nicest comment I've heard from a doctor is that I have fairy ears. Isn't that cute?

- -

Kävin myös Menitassa ja onnistuin kävelemään sieltä ulos ilman kerän kerää!! Uskomatonta mutta totta. Tosin siellä oli aika ihanaa Garnstudion Alpaca-lankaa sellaista tweed-omenanvihreää...gggaahhh...anteeksi kuolaamiseni. Todellakin aika maukas väri. Ei mitenkään poissuljettua että lähitulevaisuudessa lankavarastoni karttuisi mokomalla värillä. Mutta sen lisäksi että kuolasin lankojen päälle selasin myös uusimman Moda-lehden. Ja kauppaan jäi. Ei oikein mitään mielenkiintoista. Akateemisesta kirjakaupasta tarttui kyllä mukaan uusin Interview Knits. Vaikka senkin anti oli aika laihanlainen, niin oli siinä parit kivat sukat kuitenkin. Mutta minua ihmetytti kesänumeron suuri villalankapitoisuus. Tietääkö IK jotain mitä me emme tiedä?

- -

I also went to my LYS and managed to get out of there without any yarn!! Unbelievable but true. Though there was this quite lovely Garnstudio Alpaca in tweedy sort of apple green...gggahh...pardon my drool. Truly a delicious colour. Not totally inconcievable that my stash might acquire some enhancement in the form of said yarn. But besides drooling on yarns I did glance through the latest Finnish Moda-magazine. And I left it there. Nothing really caught my interest. But I did buy the latest Interview Knits at the local bookshop. Although it was a bit on the dull side too there were a couple of nice socks. But I was a bit baffled by the high wool content of the summer issue. Does IK know something we do not?

- -

Ja kun kenkäesittelyt ovat olleet blogien suosiossa (mm. täällä 1.5 postaus ja täällä) niin esitän minäkin uusimmat kenkäni. Camper kesäsandaalit. Nyt vaan niitä hamekelejä odottelemaan. Tosin minulla ei ole punaista käsiveskaa ollenkaan...

- -

And since shoe presentations have been popular lately (eg. here 05/01-entry and here) I shall present my lates shoes also. Camper summer sandals. Now all I need is summery skirt weather. Although I do not have a red handbag...Mutta tänään oli paluu arkeen (tai no, lauantaihin) ja tenttikirjojen pariin. Kävin hankkimassa hieman tarvikkeita...Coca cola light ja Fazer, tenttiinlukijan ylimmät ystävät...ja kyllä, kerään mustia pullonkorkkeja että saan teepaidan (surullista, eikö?).

- -

But today it was back to reality and exam books. I got some supplies...diet Coca-cola and Fazer, the best pals of a student...and yes, I'm collecting the black caps to get a T-shirt (sad, isn't it?).Ja Hannu kävi ystävällisesti hakemassa ruokaa myös minulle kaupasta. Illallinen koostui paistetusta tonnikalapihvistä vihanneksilla ja olipa kokille myös pullo Chiantia. Siis todella rankkaa!

- -

And Hannu kindly got some food for me also at the shop. The dinner today was a fresh tuna steak with vegetables and there was also a bottle of Chianti to the chef. So I'm really roughing it here!


9 comments:

Kristel said...

Hii, piristävä punainen. :)

Mun pitäisi hennata hiukseni, on varmaan vuosi siitä kun olen viimeksi ehtinyt... Kukahan hoitaisi Neaa sen muutaman tunnin?

Terhi said...

Tosi hieno tukka ja ihanat kengät! Minä olen muuten himoinnut sitä ihan samaista vihreää lankaa (haluaisin tehdä Modassa olleen kietaisuneuleen), pitää varmaan tehdä ensi viikolla visiitti Menitaan.

Minna said...

Hienot raidat, ja melkein sävy sävyyn sun uusien kenkien kanssa! :) Pitäisköhän sun tehdä vielä vaikkapa huovutettu Sohvi-laukku kenkien pariksi???

Kati E said...

Jassåå, mun myös pitänee tosiaan raahautua kenkäkaupoille kun KAIKKI muutkin näyttävät siellä käyvän... :S

Niina said...

Terhi: samaa kietaisuneuletta minäkin havittelen. Gaa...pitääkö mun nyt mennä hamstraamaan sitä lankaa sieltä??

Kati: juu-uh, nyt on kesäkenkävalikoimat parhaillaan :-)

Stricker said...

Minäkin ajattelin heti sopivaa punaista Sophieta uusiin kenkiin :-). Tai joku kiva virkattukin laukku voisi olla kiva kesäkeleille. Ja uudet raidat ja tukka ovat tosi makeet! Nimim. Itsekin uudet vauhtiraidat päässä, mutta vaaleat sellaiset.

Niina said...

Minna ja Stricker: Sophie nyt periaatteessa varmaan sopisi, mutta käytännössä en oikein vielä ole lämmennyt huovutettuihin laukkuihin...tai virkattuihin... Mutta pitää katsoa mitä löytyy!

Nimuel said...

Jee! Kertakaikkisen hieno tukka! Mitä jos laitatat seuraavalla kerralla tummemman pohjan ja niitä vaaleita raitoja kans sekaan?

Niina said...

Ninni: juu, vähän oli mielessä...nyt vaan oman möheltämisen vuoksi aika oli tiukalla :-)