9.5.07

Se kamelin selän katkaisija - The one that broke the camel's back

Kun minulla ei ole yhtään lankaa...

Since I don't have any yarn...

- -

...enkä ole ostanut aikoihin mitään (jos ei lasketa sitä noin 1.3 kiloa Novitan Oliviaa joka on eksynyt tänne) ...niin joskushan sitä on pakko repsahtaa. Sukkalankohin vaikka. Kuvassa Zitronin Trekking Pro Natura (bambua ja villaa) alimmaisena ja sen päällä punasävuinen Regian Bamboo (bambua ja puuvillaa) ja vihersävyinen Hjertesock (ihan normaalia sukkalankaa).

...and I haven't bought any yarn in ages (if one does not count the 1.3 kilos of Novita Olivia that has found its way here)...one is bound to crack at some point. Sock yarn did it this time. At the bottom is Zitron's Trekking Pro Natura (bamboo and wool), on the right is reddish Regia bamboo (bamboo and cotton) and on the left Hjertesock (just plain sock yarn).

- -

Ja seuraavana abstraktia taidetta - eikun bambusukkapuikkoja. Ebayltä. Hong Kongista. Halpoja.


And next is abstract art - no, bamboo dpns. From Ebay. From Hong Kong. Dirt cheap.

- -

Neulonut olen allaolevaa. Eli parempi kaverin tikistää ulos tyttövauva tai sitten siitä tulee homo. Eikös ne niin tule, vaaleanpunaiseen pukemalla?


I've knitted this. So better for the friend to push out a baby girl, otherwise it'll turn out gay. Isn't that how they are made, wearing pink?

8 comments:

Anonymous said...

Näin se just muuten on, että pallit surkastuu ja homo tulee, jos pukee tyttöjen väreihin. Kannattaa vähän kattoo, mitä pojalleen aiheuttaa!

:D

Kati E said...

Mä olen sua vähän sillä silmällä katellut, mutten ole kehdannut kysyä! Onnea!

Unknown said...

Väreillähän sitä voi selittää paljon. Tänkin yhden sukupolven ongelmien takana on varmaan se ruskea ja sinapinvärinen frotee :D

Anonymous said...

Onnea tulevasta vauvasta!
Eikös vaaleanpunainen ollut jossain vaiheessa miehilläkin muotiväri?! Muistan nähneeni Esa"Tiki" Tikkasenkin vaaleanpunaisessa kauluspaidassa ja siihen sointuvassa solmiossa,vaimon pukemana..

Jenni said...

Onnea ja iloa! Vauvauutiset on aina ihania :D

Carita said...

Ihania uutisia, lämpimät onnittelut!

Niina said...

oops, sen siitä saa kun päivittää yöllä eikä lue kunnolla...kyse ei ole minun vauvasta vaan kaverin. Tänne ei ole moista tulossa.

Jenni said...

Höh