23.5.07

Menin, näin, shoppailin - I went, I saw, I shopped

Tuli matkailtua joo, ja kerrankin ei voi valittaa etteikö olisi saanut shopata tarpeeksi. Siis, en minä nyt mikään himoshoppaaja ole (vaikka tästä voikin saada toisen käsityksen) mutta ainahan jotain pientä pitäisi matkalta saada katsastettua. Välillä vaan Hannun kanssa matkatessa tuntuu siltä että se shoppailuaika puuttuu, ja kulttuuria tulee melkein liikaakin. Vaan ei nyt. Melkeinpä voisin sanoa (ja sanonkin) että tuli nähtyä liikaa kauppoja, yksi matkatovereistani kun vieraili niissä sangen ahkerasti. Joten tällä kertaa saatte arvata missä kävin ostosteni perusteella.

- -

Travelling done, and for once I can't complain I haven't done enough shopping. I'm not normally what you would call a shopaholic (although after reading this post you might get the opposite impression) but it's always nice to find something special when abroad. Once in a while travelling with Hannu I get the feeling that I lack shopping time but get almost too much culture. Not this time. I might say (and do) that I saw too much shops, one of my travelling companions was very fond of visiting them. So this time you get to guess where I went based on my shoppings.

- -

Mukaan tarttui...laukkuja (kääntösellaisia, huom)...

I came home with... bags (reversible too)...

- -

...kolme paria nahkakäsineitä (lime-lila -kausi ihan selvästi)...

...three pairs of leather gloves (I'm on my lime-violet period obviously)...

- -

...kaksi kaulakorua, joista lilasävyinen tahtoo häämekon pariksi (siihen on korvakorutkin)...

...two necklaces, the blue-violet one wants to be paired with the wedding dress (got earrings too)...

- -

...pientä kivaa - ja kalvosinnapit ovat myös minulle ja vaaleansininen sydän on melkein mutta ei ihan samanvärinen aikaisemmin hankkimieni korvakorujen kanssa...


...some trinkets - and the cufflinks are for me also and the pale blue heart matches almost but not quite these earrings I already had...

- -

...ja tämä naamio. Tästä voikin jo arvata hyvin. Lisäksi tuomisia olivat 188 valokuvaa ja lievästi palanut niska. Mutta mukava matka siis.


...and this mask. Now it should be easy to guess. And I also got 188 photos and a slightly sunburned neck. But all in all a good trip.

2 comments:

Anonymous said...

Venetsiaa veikkailen, vaikka siellä kyllä gultyyriäkin toki on.

Niina said...

Jep, onhan siellä toki ja kyllä me nähtävyyksiä katseltiin innolla. Ja ravattiin kaupoissa...