12.5.07

En halua! - I don't wanna!

Nyt ei huvita mikään, ei siis yhtään mikään kesken oleva neule. Rogue odottaa viimeistelyä, raitapaidassa on yhä vaan yksi ruma hiha, neulekonekurssineule odottaa vieläkin parempaa kauluksenompelua, baijerilaiset jatkoa kantapäälle ja yksi tilaustyökin pitäisi tehdä. Siispä aloitin uuden työn, Chicknitsin Ariann, Novitan Oliviaa (70% bambua, 30% muovia).

I don't feel like doing anything, anything that's already on the needles that is. Rogue is still waiting for finishing touches, stripey sweater still has only one ugly sleeve, machine knitting class cardi is still waiting for better sewn collar, bayerische sock still waits to be continued after the heel and I have one scarf I've promised to knit waiting to be started. So of course I started something new: Chicknits Ariann coming up in Novita Olivia (70% bamboo, 30% plastic).

- -

Ja aiheesta vauvat, naimisiinmeno yms. Huolimatta edellisen postauksen huolimattomasta sanamuodosta, en ole odottamassa perheenlisäystä, mutta olen menossa naimisiin. Ilmeisesti joidenkin ihmisten mielestä nämä kaksi asiaa kuitenkin liittyvät yhteen koska olen saanut jo yhden erittäin epähienon kysymyksen asian tienoilta. Ja minun mielestäni se on todella epäkohteliasta. En minäkään kulje kyselemässä ihmisiltä että "vieläkö harrastat seksiä avo/aviomiehesi kanssa" tms. niin että miksi sitten ihmisten mielestä on sopivaa kysyä toiselta onko tämä raskaana vai ei? Mä en kehtaisi.

Mutta nyt jumppaan, koska ilmeisesti olen lihonnut...:-)

- -

And on the subject of babies, marriage etc. Despite the badly written previous post I'm not expecting any addition to our family but I am getting married. Apparently to some people the two things are related because I've already got one very ill-mannered question about it. And I think it's really rude. I don't go around asking people "do you still have sex with your so" etc so why do some people think it's appropriate to ask someone if they're pregnant or not?
I wouln't dream of it.

But now off to gym since apparently I've gotten fat... :-)
7 comments:

laurar said...

Arianin alku näyttää kivalta ja Olivia on ihana lanka.

Vauvauteluiden sopimattomuudesta olen täysin samaa mieltä. Asia on niin henkilökohtainen ja lasten "tekeminen" (yök, mikä ilmaus) ei oo kaikille mikään itsestäänselvyys.

Onnea tulevalle morsiolle :)

Tiina said...

Onnea morsmaikulle! Jokos nyt nähdään Ullassa neulottu hääpuku? Kai sun nyt pitää IK:ta paremmaksi pistää..

KirsiÄr said...

Onnea! Suomalaisversio niistä muutama vuosi sitten netissä pyörineistä neulotuista häistä lie luvassa? :)

Niina said...

Noh, neulottuja häitä tai hääpukua eei ole tulossa. En nyt sentään niin fanaattinen ole.

Jenni said...

Onnea tulevalle vaimokkeelle!

Kati E said...

No nuo kaksi ei mun mielestä liity yhteen kyllä mitenkään. Voi mennä naimisiin ilman lapsia tai voi saada lapsen vaikkei on naimisissa.

Onnea morsmaikulle!

Ja muuten, suosittelen jatkossa epäystävällisiin uteluihin juuri tuollaista vastakysymystä. Ei utele toista kertaa. ;DD

Pikku- Kettu said...

Onnea! Ariann näyttää jo nyt hyvältä.

Ja uteluihin voi vastata hyvinkin vastaavan henkilökohtaisella kyselyllä. Myönnän itsekin, että omat hermot ovat tiukalla noiden kyselyjen suhteen ja toisinaan tulee vastattua hyvinkin epäkohteliaasti.