30.9.05

Pieniä aarteita - Small treasures

Eilinen balettiesitys oli vaikuttava. Musiikki, laulajat ja tanssijat toimivat hyvin yhdessä ja kokonaisuus oli harmoninen. Pidin kyllä! Kyseessä oli siis Les Enfants Terribles, Jean Cocteaun työhön perustuva musiikki- ja tanssiesitys. Musiikkipuolesta vastasi Philip Glass.
- -
The ballet yesterday was impressive. The music, singers and dancers worked well together and the whole performance was quite harmonious. I liked it a lot. The piece in question was Les Enfants Terribles, a dance-opera performance based on a work by Jean Cocteau. The music was composed by Philip Glass.
- -
Huomasin Annen blogista että hän oli onnistunut saamaan käsiinsä kauan etsimänsä kirjan. Kuva näytti kovin tutulta, huomasin että minullahan on mokoma kirja, eli Susanna Lewisin Knitting Lace (ihkaensimmäinen blogientry). Ostin sen Helsingistä divarista ja maksoin muistaakseni peräti 10€ siitä. Katsoin huvikseni mitä Amazon siitä pyytää ja juu-uh, minulla on ilmeisesti kirjaharvinaisuus. Jännää.
- -
I noticed in Anne's blog that she had managed to find a book she has been looking for for quite some time. The picture looked very familiar and I notice that I have that same book. And the book in question is Knitting Lace by Susanna Lewis (my very first blog entry). I bought it from some used books shop in Helsinki and I think I paid something like 10 € for it. I was curious and found out what Amazon is asking for it and yeah, it seems I've managed to find something a bit rare. Woo.

3 comments:

AnneV said...

Ooh! Aah! Oooh! Mä olen kerran tavannut herra Glassin, ja vaikka onkin vähän semmoinen nössöhörvelön oloinen, niin on siinä myös jotain outoa charmia. Kuten myös musiikissaan.

Eiks oo muuten jännä, kuinka joskus kaikki palaset osuu kohdalleen: saa visuaalista stimulanssia yllin kyllin ja sitten kun vielä musiikkipuoli matsaa, niin mikä on istuskellessa ja kattellessa.

Tuazophia said...

Minäkin olisin mielelläni mennyt tuon katsomaan, mutta ei auta, ei ole aikaa. :( Pitänee luottaa siihen, että joskus on samaan aikaan kiinnostusta ja aikaa. Yleensä ne kummallisesti on vaihtoehtoisia olotiloja.

Minna said...

*kade* Nyt musta kyllä rupee tuntumaan, että mun pitää kopioida tuo kirjaston kirja ennen kuin käy niin hassusti, että jonkun koira syö tämän ainoan (?) kappaleen, joka pk-seudun kirjastoissa on. Diskreetin kopioinnin (lue: työpaikan kopiokoneen hyödyntäminen) vain on vähän hankalaa...