20.9.05

Yarn, anyone? - Lankaa tarjolla

Flunssa alkaa vähitellen luovuttaa otettaan nenästä ja päästä ja olo alkaa tuntumaan taas ihmismäisemmältä. Huvitin itseäni katselemalla hieman lankatilannetta ja tässä nyt ensimmäiset tarjokkaat suuresta lankavarastonpuhdistusmyynnistä.

- -

The cold is finally relinquishing its hold of my nose and head and I'm starting to feel more human again. I amused myself today by taking a quick look at my stash and here are the first offerings in the great stash clean-up sale. I'm too lazy to translate the yarn descriptions into English since I doubt anyone would want me to ship these outside Finland. But, I can do that too, so if you have a sudden urge to get some of these yarns just write me email and we'll work it out. I'm open to trading also.

- -Ensimmäisenä vuorossa Wanhaa Kunnon Novita Floricaa (klikkaa suuremmaksi). Sitä on tarjolla peräti kuutta väriä. Kuvassa näkyviä tumman harmaata, ruskeaa, vaaleanharmaata, vaaleanruskeaa ja kanervanväristä on vain yksi kerä/väri (eli siis 50g/väri). Lisäksi on erinäinen määrä luonnonvalkoista (270g) . Erinäinen määrä siksi, koska luonnonvalkoinen haki itseään aloitetun neuleen muodossa. Purin sen sitten pois kaappeja kaunistamasta ja lanka on kasteltu ja ihan uudenveroista. Myisin mielelläni koko määrän pois samalla kertaa, joskin jos on hirveä hätä (ja hyvät perustelut) voin myös luopua yksittäisistä kappaleista. Hintaa koko komeudelle vaikka 8€.

Edit: Floricat on varattu.Seuraavana on kasa Virolaisia villalankoja joita ostelin taannoin toiveikkaana Tallinnasta. Unelmissa kajasti ihastuttavan upea kirjoneulepaita, kenties jotain Kuviot silmukoiksi-kirjasta. Aloitettuani innolla totesin että minusta ei ole moiseen näpertelemiseen enkä ole edes varma pidänkö kirjoneulepaidoista (itseni päällä siis). Tästä syystä suurin osa langoista on jo valmiina kerillä. Kyseessä on siis 100% villalanka (huopuvaa), Elotroin Liisu. Puikkosuositus on 3-3.5mm. Lanka on aika tavalla Florican paksuista mutta hieman rasvaisemman tuntuista. Määrät ja värit ovat seuraavat:

Edit: Tummanpunaista menossa 200g, muut vapaana.
  • Tummanpunainen 300g
  • Tummanvihreä 100g
  • Luonnonvalkoinen 200g
  • Sinapinkeltainen (tai -ruskea) 100g
  • Vaalean kellanruskea (tuo keltaiselta näyttävä kuvassa) 100g
Yhteensä siis peräti 800g. En nyt yhtään muista mitä maksoin moisista Tallinnassa, mutta heitetään nyt hinnaksi vaikka 15€.

Ja vähän loppukommentteja. Langat sijaitsevat pääkaupunkiseudulla mutta olen toki valmis postittelemaankin niitä jos tarve vaatii. Toki perin sitten postikulut hinnan päälle mutta yritän tehdä mahdollisimman littanan paketin. Maksu rahassa tai materiassa. Olen siis avoin vaihtokaupalle, vaikka en nyt välttämättä haluaisi lankaa langasta. Mutta lehtiä, kirjoja jne. kannattaa tarjota. Ja langathan ovat sijainneet kissan taloudessa. Vaikka ko. otus ei mitään orgioita langoissani olekaan järjestänyt, mahdollisen vastaanottajan kannattaa ottaa asia kuitenkin huomioon. Mutta onpa kyseessä sentään savuton talous.

Tässä nämä, myöhemmin lisää lankoja jahka toivun tästä rasituksesta.3 comments:

Anonymous said...

Katselin noita sinun tarjokkejasi sillä silmällä kirjoneuleeseeni mutta ei löytynyt etsimiäni värejä :-(

Niina said...

Sirpale: joo, ei näyttänyt olevan. Minäkin katselin tuota kanervanväristä josko se olisi sopinut sun väreihin mutta eipä näytä.

Anonymous said...

Thanks so very much for taking your time to create this very useful and informative blog.