11.9.05

Mystery Shawl

Nyt kun olen päässyt (kait) eroon bakteereista ja kärsittävänä on vain lääkkeen sivuvaikutukset (se aiheutti nilkan uudelleennyrjähtämisen, ikävän selkäkivun noin päiväksi ja alimman kylkiluun kipeytymisen) niin neulominenkin sujuu taas. Printterinpuutteen ratkaisin ihan vanhanaikaisesti kynällä ja paperilla ja niinpä olenkin edennyt jo vihjeeseen neljä asti. Huivi on siinä ah, niin ihastuttavassa, vaiheessa "möykky" koska on keskeltä aloitettavaa mallia joten esittelenkin tässä lähinnä langan meheviä värejä. Tosin punainen väri näyttää aina vääristyvän enemmän tai vähemmän kuvissa, joten langan luonnollinen väri on hieman enemmän lilasävyinen. En yleensä oikein pidä pätkävärjätyistä langoista, mutta tämän värit vaihtuvat niin hitaasti että se näyttää oikein mukavalta.Now that I've managed to get rid of (I hope) the bacteria and all that I have to suffer are the side-effects of the drug (it re-sprained my ankle, caused a not-so-nice back pain for about a day and makes one of my lower ribs to ache) I've gone back to knitting. The lack of printer I handled with old-fashioned ways, namely pen and paper, and I've gone whizzing by into clue number four. The shawl is in that lovely "lumpy" stage - since it was started from top middle - so mainly I'm just trying to show the lovely colours of the yarn. Although red seems to more or less always come out a bit wrong the natural shade of the yarn is more into violet than is shown here. I do not normally care much for variegated yarns but the colours in this one blend together quite nicely and the colour stretches are quite long so I think it works pretty well here.


6 comments:

Kati E said...

Mutta tuosta saa jotain selkoa verrattuna mun mustaan huiviin. ;)

nanna said...

Kivat värit ja kiva huivi! Kohtahan sulla on jo valmis, taidat ehtiä ennen minua...

Anonymous said...

Niina! So I finally get to see some of your beautiful handiwork! You have been such a wonderful spoiler - I can't thank you enough! I will come by often and hope that you do that same.
Email if you're ever in Copenhagen and would like to knit over a cup of coffee...

Kati E said...

Mua kiusaa kovin... Kun eilen illalla mietin, että mulla on sulle asiaa. Ja sit aamulla laitan sulle kysymyksen. Mutta mä en enää muista, että mikä se asia oli. :S

Niina said...

Kati: Jaa-jaa...no ehkä se tulee siitä mieleen. Ei se olisi ollut se pinkki Trinity mitä kuolasit viime Leppävaaratapaamisessa?

Kati E said...

Eip. Se liittyi siihen sun matolankahuiviin. Ja mä löysin jo vastauksenkin. :D