19.9.05

Ja taas - Yet again

Täällä sitä taas ollaan, sairaslomalla. Johan minä ehdin töissä olla peräti neljä päivää...sehän nyt oli jo ylellistä. Sunnuntaiaamuna heräsin kauheaan kurkkukipuun eikä päivä siitä mitenkään parantunut. Kehitellessäni mielessäni parasta nenänpoistotapaa (puutarhasakset ehkä) sain kuitenkin neulottua Mystery Shawlin reunaa. Nyt siitä saa jo jonkinnäköisen kuvan kun olen ohittanut keskikohdan. Luulin että reuna näyttäisi hassulta kun siinä on eri värejä (se alkaa lilalla) mutta eipäs se niin hullummalta näytäkään. Ihan kiva itse asiassa. Enää alle puolet reunasta jäljellä.Here I am again, at home, sick. I managed to be at work all of four days...that's quite luxurious. On Sunday morning I woke up with a terribly sore throat and the day didn't get any better. While I was thinking of a best way to perform a nosectomy (maybe with garden shears) I did manage to knit a bit on the edge of the Mystery Shawl. I got past the middle point so now I can post a picture. I thought it'd look funny that the edge would be of different colour (it starts with violet) but it doesn't look at all bad, quite nice in fact. Now I have less than half of the edge left.

- -

Alunperin oli tarkoituksena suorittaa sunnuntaina lankakaapin siivousta ja järjestää myynti- ja lahjoitusnäyttely, mutta enpä sitten saanut aikaiseksi. Mutta katsotaan...kyllä sen tällä viikolla vielä yritän järjestää. Kaipaa lankavarasto jo pahasti järjestelemistä.

- -

Originally I was planning on cleaning my stash on Sunday and organize some kind of sales exhibit here but I didn't get round to it (for obvious reasons). But we'll see...I'll try to do it this week. My stash is in great need of organizing.


9 comments:

laurar said...

Toipilaana (se kolari) ei oo kyl yhtikään kiva olla; neuloa ei jaksa kuin hetken, mitään ei voi nostaa/siirtää ja särkylääkkeet väsyttää niin, ettei jaksa keskittyä mihinkään. Vali-vali, mut vähän surkeeta, kun ei jaksa edes kotitalonsa alaovea avata.

Niina said...

Laura: juu-uh. Tiedän tunteen, tai edes vähän sinnepäin. Toissaviikko oli just tommosta. Nyt vaan tuntuu siltä että niistää aivonsakin nenän kautta jos ei ole varovainen. Tosin ei siinäkään kauheasti voi keskittyä jos nenäliinat on kateissa.

Anonymous said...

paljon noi bambut makso? ku jotkut sannoo, et ne ois kauheen kalliita. (?)

Kristel said...

Oevoe, paranemista! Meillä tuo flunssa vieraili viime viikolla, joskus keskiviikon tietämillä haikailin jonkinlaista nenään asennettavaa hanaa että mokoman saisi väännettyä kiinni.

Niina said...

Anonymous: tarkoitatko noita edellisen postauksen puikkoja? Ne ovat ruusupuuta ja maksoivat vähän päälle 7€. Bambuisia en ole ikinä ostanut, joten en osaa niiden hintaa sanoa.

Kati E said...

No vitsit, sullahan noita tauteja riittää. :( Tosin jos yhtään lohduttaa, ni mä kärsin vielä kamalan flunssan jälkimainingeista...

Mutta muuten, Mystery Shawl näyttää hyvältä. Ja toisekseen JOS keksit hyvän nenän poistotavan ni kerro ihmeessä. :)

Cairbre said...

Mullakin on hetkellä tuo samainen flunssa. Kolme päivää kurkkukipua on jo takana, nyt alkaa kipu hellittää mutta tilalle on tullut räkätautia. Eilen sitten joogailin nenäkannun kanssa ja luulen että se vähän auttoi.

Hyvä tietää että olen jakanut kärsimystäni monen muun kanssa :D

Stricker said...

Huivi näyttää tosi kivalta! Ja täällä myös räitään koko perheen voimin :-(. Mä inhoan flunssaa ja nuhaa! Ja pienen miehen flunssaa on kyllä inhottava katsoa, kun nenä valuu kuin hanasta ja hän on muutenkin tosi pahantuulinen, plääh. Paranemista sinnekin päin!

Maureen said...

The Mystery Shawl looks gorgeous. Nothing like a bit of lace to get the creative juices flowing.