13.7.08

Juhlaa - Party time

Noin, vihdoinkin valmista! Nyt on kaksi sukkaa, yksi joka jalalle - tai pingottimelle tässä tapauksessa. Ohje vaan pitäisi vielä kirjoittaa selväkieliseksi ja mitä pikemmin sitä parempi. Tuskin itsekään muistan parin viikon päästä mitä ihme lyhenteeni tarkoittavat. Mutta, valmiit kuitenkin...tai no, ehkä siellä on vielä langanpätkät päättelemättä.

Ai, ja nimi pitäisi keksiä. Ideoita?


Finally finished! Now I have two socks, one for each leg - or sock blockker in this case. All that remains is writing down the pattern in some legible format for I doubt that I'll remember what all my cryptic squiggles mean in a couple of week. Oh, well, maybe I have to weave in a couple of ends as well.

And they need a name - any suggestions?


- -

Ja uutta pukkaa. Aloittelin jotain mustasta Hjertagarnin Ribboo-langasta (bambua ja soijaa), tässä takakappaletta. Lankaa pitäisi hankkia jostain lisää, koska sitä ei todellakaan ole tarpeeksi, nyt on käytettynä jo kaksi viidestä ja takakappale ei ole vielä ihan kainaloissakaan. En muistanut tärkeää kilon sääntöä (jos et tiedä mitä teet, osta kilo, siitä saa ainakin puseron) ja nyt se kostautuu. Jos saisin maanantaina sitä jostain lisää, kun pitäisi mennä hankkimaan myös uusia silmälaseja. Kävin perjantaina koettelukierroksella ja harmillisesti löysin melkein jokaisesta kaupasta jonkun kivan, nyt niitä mahdollisia taitaa olla viidet - vielä vaan se päätös...


And on with the new. I started something black from Hjertegarn's Ribboo (bamboo and soy), here's the back. I should get some more yarn for I've already used two balls out of the five I had and I'm not even to the arm holes yet. I didn't obey the important kilo-rule (when in doubt, buy a kilo, you can make at least one sweater out of it) and now I have to face the consequences. Maybe I can get some more on Monday when I go to choose new specs for me. I went to take a look on Friday and managed to find something in nearly every shop I went into so now I have about five possibles to choose from. All that is needed now is to choose the right one...

- -

Nyt syntymäpäiville! Sankari täyttää neljä vuotta ja saa Hello Kittyä oikein urakalla. Äidiltä on tulossa Hello Kitty pyörä (näin sen perjantaina, se on aika...äklö) ja meiltä on tulossa pikkukamaa. On söpöä, on.

Now on to a birthday party. The party girl turns four and will get plenty of Hello Kitty as presents. Her Mom is giving her a Hello Kitty bike (I saw it on Friday and it's so cute it hurts) and we'll be giving some small stuff. Cute overload, anyone?

4 comments:

Markka said...

Kauniit on sukat ja ihana lanka!
Kissankelloilta näyttävät kuviot mun mielestä.

san said...

Tosi kaunis lanka!Tuo mallineule muistuttaa mua etäisesti Primavera-sukasta, vaikka yleisilme onkin erilainen. Kuvio on myös toisin päin, mikä saa mut ajattelemaan syksyä, samoin kuin tuo upea väri. Villiviini - selvästi kiipeilee köynnös noissa sukissa.

WeirdRockStar said...

Tuo bambu- soijalanka on pehmeintä ja ihaninta mitä olen milloinkaan sovittanut päälleni. Ihan kuin silkki!
Neuloin samaisesta langasta kinkkanan jakkusen joka liotuksen ja TASOkuivauksen jälkeen venyi niin suureksi etten voi sitä pitää.
Varaudu siihen että lanka rentoutuu kastelun jälkeen hurjasti.

Ja ihanat sukat!

berlinBat said...

Tosi kauniit sukat! Mulla tuli niistä heti mieleen viljalyhteet, jostain syystä :)