20.7.08

Another One Bites the Dust

Selvästi aliarvoin neuleyhteisön tietävyyden viime postauksessani. Ajattelin muutaman näytteen perusteella että ei tuota niin helposti tiedettäisi, mutta ehkä se käsityöharrastesuuntautuneisuus auttaa? No, jättäkää nyt kommentteja, arvon sitten jättäneiden kesken jotain kun nyt on niin helppo peesata :-)

- -

I obviously underestimated the knowledge of the knitting community. From a few samples I thought you would not know so easily what those things were, but maybe the handicraftily minded know more about these things? But, leave comments, I'll draw the winner from the commenteers.

- -

Muistatteko tämän? No, eilen joku löhösi sohvalla katsomassa telkkua ja kohottautui kyynärpään varaan ottamaan kaukosäädintä ja sitten kuului kova poks ja mitä sitten löytyikään? Kyllä, se on nyt entinen 4 mm Harmony irtopää. Kökköä. Mitä tästä opimme? Ei saa katsoa tv:tä ilman että neuloo, sillä muuten tätä ei olisi tapahtunut...

Do you remember this? Well, yesterday someone was vegging in front of the tv and reached out to the remote and then this snapping sound was heard under the elbow. And no, it was not bones but one of my Harmony 4 mm tips. Dang. What did we learn from all this? Do not watch tv unless you're knitting, for if I had been this would not have happened.

5 comments:

Makepeace75 said...

No voe rähmä. Tosiaankin, kudin pitää olla aina kädessä -tai sitten todella kaukana mistään, kuten vaikka keskellä pöytää. Itse en ole vielä onnistunut puikkoja katkomaan, mutta ehtiihän tässä.. Jotain positiivista: onneksi tuota kokoa saa irtona. :o)

-maria- said...

Oijoi... Multakin katkesi kuluvalla viikolla kaksi 2,25 mm:n Brittanyn koivusukkapuikkoa. Tilasin tilalle metalliset. Bambuja en (vielä) ole saanut kertaakaan poikki, mutta koivuisia ja ruusupuisia kyllä.

Anonymous said...

Oi voi!
Jos niitä ei voi korjata niin tekisikö niistä: -hius/neulekiinnittimen...vai
-ylimääräisen raapimistikun tilanteisiin kun pitää funtsia ja raapia päätä ja kaikki muut puikot on kiinni neuleessa...vai
-kirjekuoren avaajan...vai
-ylellisen onko kakku jo kypsä-kokeilutikun...vai
-sen jolla naputtaa pöytää niin että kanssa-asujat hermostuu
Oishan näitä;)
Sirpa

Tiina said...

Auts! :( Vieraita muistaa aina varoitella, mutta tietysti tuo sattuu just omalle kohdalle..

Niina said...

Sirpa: eipä voine korjata, ei...epäilen että liimattu ei kestä.
Päänraapimistikun tuosta ehkä saisikin, muuhun se taitaa olla liian lyhyt.