29.3.07

Eipä ihmeempää - Nothing much

Ai, jos olette menossa Amerikkaan päin niin suosittelen näyttelyä Radical Lace & Subversive Knitting. Kävin sen katsomassa New Yorkissa muotoilu- ja designmuseossa (MoMA:aa vastapäätä) mutta se näyttää olevan jonkinlainen kiertävä näyttely. Siellä pääsee myös neulomaan - niin minäkin, ja jouduin heti kuulustelun kohteeksi. Paikalla ollut näyttelyopas pölähti paikalle ryhmänsä kanssa ja rupesi heti kyselemään. Sainpa kiitosta nopeasta puikkotyöskentelystäkin...

- -

Oh, if you're going to the States (or are there) I recommend going to see the Radical Lace & Subversive Knitting exhibition. I saw it in New York at the Museum of Arts and Design (opposite of MoMA) but it seems to be some kind of travelling exhibition. You can try your hand at knitting there - as did I and ended up being questioned straight away. The museum guide came there with her group and started asking questions. I did get a compliment on my knitting speed though...

- -

Olen vähän neulonutkin (tosi vähän). Raitapaita on edennyt vyötärölle asti. Ja juu, edessä on epämääräinen tursu ja töhrö, mutta ajattelin kehitellä siihen jotain reunusta kun kaulusta pitää fiksata kun se on oudon muotoinen. Eihän nyt moisten pikkuseikkojen vuoksi pureta, eihän? Sitäpaitsi aloitin puseron ylhäältä.

I have knitted a bit (very small bit). My striped sweater has progressed all the way to the waist. And yes, the front is iffy and strange looking and bungled but since I have to do something to the collar anyway I'm planning on fixing it then. I see possibly some sort of edging there in the future. A trifle, really, not worth ripping, is there? Especially since I started it at the neck edge.

2 comments:

Arteeni said...

Helou :)

Kivannäköinen raitapaita, mistä langasta olet sen neulonut?

Niina said...

Jaa...kyseessä on pääasiassa Novitan tehtaanmyymälästä joskus vuosi sitten ostetusta ylläripussista (vyötteettömiä lankoja) plus sitten mukana on ainakin Rowanin Calmeria ja paria muuta lankaa.
Eli kaikkea mahdollista, sinisenä.