25.3.07

Huono shoppailija New Yorkissa - A bad shopper in New York

Tulipa sitten käytyä New Yorkissa. Matka oli ohi liian nopeasti (niinhän se aina), tuli nähtyä kauheasti mutta ei tarpeeksi (niinkuin aina), lentomatka oli kauhea (paitsi menomatka). Eli kaikenkaikkiaan aika normaali matka siis. Mutta Blue Man Groupia suosittelen, se oli hauska. Mutta lunta oli perille saavuttaessa enemmän kuin Suomessa. Kuten kuvasta näkyy.

Visited New York then. The trip was over much too quickly (as always), saw a lot but not enough (as always), the plane trip was horrible (except the way there). All in all a pretty normal trip. I recommend Blue Man Group highly, it was loads of fun. But they had more snow than in Finland when we got there. Most strange.

- -

Ja mikä tekee minusta huonon shoppailijan? No ehkä se että vaikka siellä oli noin miljoona ja yksi kauppaa niin onnistuin ostamaan vain 1) kassin (alekaupasta), tarpeeseen,

And what makes me a bad shopper? Well, even though there's like a million and a half shops I only managed to buy 1) a bag (from a discount store), I needed that,

- -

2) suklaata ja helminauhan,


2) chocolate and a string of pearls,

- -

3) Fitted Knits-kirjan ja parit puikot Knitpicksiltä ja tuliaisia kaikille muille (kummilapsille, äidille, veljelle ja kissalle).

- -

3) Fitted Knits and some needles from Knitpicks and souvenirs for everybody (god-children, mom, brother and cat).

- -

Eli ei lankaa, ei kenkiä, ei vaatteita, ei mitään - paitsi jotain pientä siitä yhdestä kaupasta joka käärii kamansa siniseen paperiin mutta siitä lisää joskus myöhemmin.

- -

So no yarn, no shoes, no clothes, no nothing - except something small from that one store that wraps everything in blue but more about that possibly sometime later.


No comments: