17.3.07

Hätäisiä valokuvia - Rushed photos

Tässä nyt ole aikaa otella hienoja kuvia, pitäisi kohta ruveta pakkaamaan matkalaukkua. Mutta koska minä nyt vaihteeksi olen ihan saanut jotain aikaankin, niin pitäähän siitä päästä kehuskelemaan. Siis, asiaan. Ensimmäisenä on viime keväällä neulekonekurssilla tehty takki. Se on päässyt jo vihdoinkin pitovaiheeseen. Tai no, vielä parit langanpätkät pääteltävänä ja kauluksen reunat pitää ommella vetoketjuun kiinni, mutta sitten. Näyttää kuvassa jostain syystä kauhean leveältä mutta on ihan sopiva - eli olenko minä siis myös kauhean leveä?? Malli on muuten onnistunut mutta lantion kohdalle oli putkahtanut jokunen sentti liikaa. Nämä on korjattu omakaava-versioon 2 joten kirjoneuletakki pitäisi olla alhaalta istuvampi.

I haven't got time to take any fancy photos since I should start packing up my suitcase soon. But for a change I've done something so I have to be able to brag about it. So, first is the cardi I made at machine knitting class last spring. It has finally reached that wear-state. Well, I still have to weave in a couple of yarn ends and attach the collar edges to the zipper but after that it's done. It manages to somehow look really, really wide in this photo but is actually quite good when on. Does that mean that I'm really, really wide too?? Shocking, I'm sure. The pattern was otherwise spot on but I somehow managed to get few cms too much on the hip area but this has been repaired for ownpattern ver. 2 so the fair-isle cardi should fit better there.

- -

Gatherin Intentions ei kerää enää aikeita vaan on aikeissa valmistua. Se on saanut jo yhden hihan ja toinen odottaa kiinnitystä. Virkkaamalla kiinnittäminen on jopa ihan hauskaa joten nyt ei ole syynä viimeistelyn välttäminen vaan ihan ajanpuute. Icordit vielä ja sitten on kevääksi muhkea palmikkoneule. Ja kyllä, oikeassa reunassa pilkistää pussi Novitan Oliviaa, se joka katkaisi lankahamsterin langanostolakon. Vielä ei ole aavistustakaan mitä siitä tulee mutta pitihän sitä ostaa kun halvalla sai (sulovilenismi).


Gathering Intentions is not gathering anything but waiting to be finished. One sleeve is attached already and the other one is watiting for it. Doing it by crocheting is actually fun so this is not a case of procrastinating but simply a lack of time. A couple of i-cords and then I have a warm and comfy cable knit for spring. And on the right side there you can see a bag of Novita's Olivia (70% bamboo and 30% plastic) that broke the yarn-dieter's fast so to speak. Haven't yet the slightest of ideas what to make of it but had to buy it since it was cheap.

- -

Ja minä olen valmis, mutta en tiedä onko New York valmis vastaanottamaan minua. Aamu-uutiset kertoivat luvassa olevan puoli metriä lunta. Siis puoli metriä!!! Finnair ei ole toistaiseksi vielä muuttanut aikataulujaan...lento pitäisi lähteä 14:20. Odotamme mielenkiinnolla. Joka tapauksessa seuraava päivitys aikaisintaan ensi perjantaina.

And I'm ready but I don't know if New York is ready to receive me. The morning news told me that they expect up to half a meter of snow in there today. Half a meter!!! So far Finnair hasn't changed their schedules. The flight is supposed to leave at 14:20. I'll be waiting, anxiously. In any case next update next Friday, the earliest.

2 comments:

Lea said...

Kaunis palmikkoneule.

Kutova Kurre said...

Kiitokset hamsteripalkinnosta!! Paketti tuli perille jo edellispäivänä, mutta ehdin nettiin vasta nyt.
Kirjoja olen ehtinyt jo lueskella, ja olen löytänyt niistä monta mielenkiintoista neuleohjetta (mm paitoja, huivin ja jalanlämmittimet)..
Iloinen yllätys oli, kun kirjoja olikin kaksi:-)