15.1.05

Muotia ja lankaa - Fashion and Yarn

Tänään oli langan ja muodin päivä. Käytiin Marjutin kanssa ostoksilla pohjoismaisten salaisten ystävien tiimoilta ja tulihan siinä vähän muutakin shoppailtua (ainakin minulla). Lankadieetti tosin piti, ostin lankaa, mutta vain salaista ystävääni varten. Siitä ei sitten sen enempää. Muotiosuus oli sitten Versacen näyttely, joka oli Designmuseossa toiseksi viimeistä päivää. On sitä sitten hölmö, näyttely on ollut siellä melkein kolme kuukautta ja sitten pitää ängetä sinne toiseksi viimeisenä päivänä. Mutta kyllä sen huomasi että hölmöjä riitti, sillä museo oli aika täynnä. Kivoja mekkoja sisaruspari kyllä suunnitteli.

Ja koska lankaostoksistani en voi kuvaa laittaa, laitan kuvan Maxwellin tänhetkisistä vaiheista. Takaosa ja puoli hihaa, olkaa hyvä. Ja nyt saunaan!
Today was a day for yarn and fashion. I went shopping for our nordic secret friends with Marjut and maybe some other shopping happened too (at least for me). My yarn diet held though, the only yarn I bought was for my secret friend. And that's all I'm writing about that. The fashion part was the Versace exhibition that was in Designmuseum for next to last day. How stupid can one be, the exhibition was there for three months already and then I have to go and get myself there when it's almost over. But there were other fools also since the museum was quite full. Nice frocks they designed, the pair of them though.

And since I won't show you my yarn purchase, here's a picture of Maxwell's latest. Back and half a sleeve, if you please. And now it's time for sauna!

2 comments:

Anonymous said...

Uskomaton värisilmä Giannilla kyllä on. Sen Kiri Te Kanavan helmikirjaillun mekon olisin voinut itsellenikin ajatella.

Hölmö Monica

Niina said...

Joo, tuo Kirin mekko oli todella upea! Joku raukka on kyllä saanut ommella aika kiitettävän määrän helmiä :-)
Pidin erityisesti siitä helman yksityiskohdasta, jossa se ikäänkuin halkesi ja ne helmet reunustivat sitä koloa kauniisti. (Juu, mun muotokieli ei välttämättä ole ihan kauhean kehittynyttä.)