27.1.05

Kiirettä - Busy

Raukka Maxwell on kärsinyt, en ole koskenutkaan siihen sitten sunnuntain. Ei siksi, etten olisi halunnut, on vaan ollut kiire. Oli ranskan tunti ja siivotakin on pitänyt (ja pitää vieläkin, kätevästi jaoin homman useammalle illalle) jne. Mutta ehkä tänään...

- -

Poor Maxwell has suffered, I haven't touched it since Sunday. Not because I did not want to I've just been busy. I had my French lesson and I've had to do some cleaning (and I still have to do, I cleverly divided the task over many evenings) etc. But maybe today...

- -
Sillävälin, muistatteko tämän? Se on nyt tässä:Meanwhile, do you remember this? It's there above.

- -

Olen tosin onnistunut neulomaankin...töissä. On vuorossa mittauksia ja odottelua tietokoneen ääressä ja mikäpä parasta odottelutekemistä kuin neulominen. Aloitin jälleen uuden itseraidoittuvan sukan, vanhoja varastoja. Tällä kertaa kyseessä on Fortissima Colorin Mexico-sukkalanka (kuvassa kolmas oikealta). Kun neuloin kotona käydessäni sukkaa itseraidoittuvasta langasta, lausui äitini kohtalokkaat sanat "voi, minäkin voisin huolia tuommoset". Ja kiltti kun olen niin lupasin tekaista hänellekin raitasukat. Siispä.

- -

I've managed to knit though...at work. It's time for measurements and waiting at the computer and what's a better way to spend time while waiting than knitting. I've started yet another self-striping sock, from stash. This time it's Fortissima Colori's Mexico yarn (third on the right). When I was visiting home I knit a sock with self-striping yarn and my mother said the words: "oh, I'd like a pair of those too". And since I'm nice I promised to make her a pair too. So there.

2 comments:

Kati E said...

Mä tarvitsen lisää raidoittuvaa sukkalankaa... Auts.

Minna said...

Voi kun olisikin sellainen työ, että voisi neuloa työajalla! Olisi pitänyt ajatella tätä aikanaan... Ja miksi koulujen opot eivät käsitelleet tätä näkökulmaa ollenkaan opintojenohjauksessaan? Hmph.