7.8.07

Plaah!

Viimeaikoina on elo tuntunut kovin hankalalta ja raskaalta mielelläni nukkuisin 24h vuorokaudessa. Ilmeisesti se enteili tätä, sillä nyt olen kotona jo toista päivää lievän kuumeilun ja vatsakivun armoilla.

Viikonloppuna ehdin sentään tehdä jotain, vaikka sänky olisikin (ja olikin) ollut todella kutsuva. Lauantaina kävin Sadun, Marjutin ja Eevan kanssa Riihimäellä kirpputorilla. Lankaa oli...järkyttävän paljon. Marjutilla on enemmän kuvia, minä otin vain tämän yhden, järkytyin liikaa. Kyllä, melkein kaikissa laatikoissa ja säkeissä oli lankaa ja tuossa oli vain osa. Varastossa on kuulemma liikaa. Varoituksen sana kaikille lankahamstereille, ehkä kannattaa hankkia apua ennenkuin tilanne pääsee tällaiseksi?

Lately life has seemed so heavy and I'd love to sleep all 24 hours of the day. Apparently it was a prelude to this, me being at home with a slight fever and sore stomach second day in a row.

I did manage to do something besides sleep during the weekend though the bed did call me most ardently. On Saturday I visited a secondhand shop in Riihimäki with Satu, Marjut and Eeva. And there was yarn, lots of it. Marjut has more photos, I only tool this one for I was too shocked. And yes, almost all of the boxes and plastic bags contained yarn. There was even more in storage. A word of warning for all yarn hogs, might be a good idea to seek help before it gets this bad.

- -

Ja eihän tässä vielä mitään hätää...mukaan lähti vain tämän verran. Itse ostin vain pussin pussilankaa, tuntematonta, pääosin jotain villansukuista, mutta se on vielä Sadulla saunakäsittelyn jäljiltä. Koiperhosia, niitäkin siis löytyi, munina ja kuolleina yksilöinä. Surullista oikeastaan, se määrä - kaikkea.


No worries here, yet. This was the amount that the four of us took with us. I only got a 800g bag of some unidentified yarn, mostly something wool-like but it's not here yet due to a sauna-treatment. For we did encounter some moths, in the form of dead adults and eggs. Sad, really, all that amount of stuff one person accumulated.

- -

Lisäksi näimme koiranpentuja.


And we saw puppies.

- -

Sunnuntaina meistä tuli kummeja. Ystäväni oli taas kunnostunut leipomusten kanssa ja niitä riitti kotiinkin asti. Eikö olekin nätti?

On Sunday we became...guardians (I guess that is the best translation for non-religious godparents). My friend had had fun with baking and there was plenty on offer, I even brought home some. Isn't it pretty?

- -

Sockapalooza-sukat ovat valmiit, postitus tapahtuu tänään. Kuvat ovat tylsiä, mutta onpa tässä ainakin kaksi omituisen näköistä sukkaa.

The sockapalooza-socks are done and here's the photographic evidence. Dull photos but at least there's two of them. I'll post them today.

- -

Ja vielä jalassa (mahtuvat siis).


And here's the "yes, they do fit"-shot.

4 comments:

AnneV said...

Ei tiätenkään mulla ittellä tuommoista hamstrausongelmaa ole, mutta ihan vaan hypoteettisesti kysyisin, että mistähän sitä apua vois kysellä tuollaisessa tilanteessa? Ja mitenkähän asia pitäisi esittää?

Raisa said...

Samaa minäkin ajattelin kun kävin kurkkaamassa tuolla kirppiksellä; oikeastaan se oli aika surullista, ehkä jopa vähän karmivaa.....

Niina said...

Jaa...anonyymit langanvarastoijat?
Jos ei ole niin pitäisikö perustaa?

Anonymous said...

Kiitos kantapääavusta torstaina, sukista tuli juuri sopivat. Kuvia ja juttua tulossa blogiini tänään tai huomenna.