25.8.07

Put your hands up in the air

Hihoja on nyt kaksi. Unohdetaan nyt vielä vähäksi aikaa se, että toista hihaa pitää vielä purkaa hieman ja neuloa uudelleen ja ihastellaan kaksihihaista paitaa.

Now there are two, sleeves that is. Let's forget for a while that I still have to rip the other one back a bit and reknit and admire the two-sleeved sweater.

- -

Onnistuin tiistain neuletapaamisessa päättelemään jo osan lankoja, joten nyt minulla on jo pari langanpäätöntä kohtaa hihassa. Ja kyllä, seurassa päättelykään ei tunnu niin vastenmieliseltä.


I even managed to weave in a couple of loose end on last Tuesday's knit meet. Now I have two neat areas in my sleeve without any unseemly hanging ends. And yes, finishing seems much nicer when done in company.

- -

Koska minäkin liityin -10% projektiin, niin valmisteluja piti tehdä. Siksipä tilasin Kurkkupaikasta lopetettuja Jaegerin lankoja, tai siis vain yhtä lankaa, Jaeger Extra Fine Merino Chunkyä värissä Teal. Se on kaunis tumma petrooli. Käsituntuma ei ole yhtä ihanan pehmeä kuin jossain muissa merinoissa, mutta lanka tuntuu kuitenkin miellyttävältä ja siinä on hyvä kierre. Tässä palmikot varmaan erottuvat kauniisti mikä on hyvä koska niitä sen tulevaisuudessa tulee olemaan.

And since I joined the -10% project (10% off your weight, both stash and body) I had to make some preparations. Thusly, the cucumber place sent me a kilo of Jaeger Extra Fine Merino Chunky in Teal. A lovely dark colour. It is not as soft as some merinos I've encountered but it does have a lovely tight feel to it. I bet this shows off cables fabulously which is fortuitous for those it will encounter in the future.

2 comments:

AnneM said...

hmmh... kiusaus tilata lankaa tuli yllättävän suureksi ;) Aivan ihana sävy!

Newly Knitting said...

Beautiful! I love those arms!!!!