6.7.06

Huh!

Suomessa taas...Brysselissä oli kuuma, hyvin kuuma...ja ehdin jo hiukan iloita siitä, että palaan kylmään pohjolaan, mutta ei, se kuuma seuraa tännekin. Ei voi mitään siis. Mutta, matka oli ihan kiva, pääsi verestämään vanhoja muistoja jne ja ostamaan hiukan kenkiä ja lankaakin (siis, voiko kenelläkään olla liikaa kenkiä tai lankaa?). Eli kaikenkaikkiaan ihan kiva matka. Mutta ehkä seuraavaa voisi suunnitella ihan hiukan kauemmin kuin kaksi nanosekunttia, eh?

- -

Back in Finland again...Brussels was hot, very hot...and I had a brief period of joyous celebration thinking I'm going back to the cold north, but no, the hot is following me here. Can't help it. But, all in all, the trip was nice, had a chance to liven up the old memories and buy some yarn and shoes (I mean, can anyone have too much shoes or yarn?). So, all in all, a nice trip. But maybe the next one could stand a little more planning than two nanoseconds, eh?


1 comment:

Stricker said...

Joo, kyllä täällä Keski-Euroopassa on ollut kuumaa ja sitä kai jatkuukin, mutta yritän olla valittamatta 30 asteen sisälämpötilasta huolimatta :-).
Tuosta kenkien ja lankojen liiasta määrästä olen todennut omalta osaltani näin muuton lähestyessä, että kyllä ja kyllä! Kenkiä on aivan mielettömästi, ja kuitenkin käytän alta 10 paria vuoden aikana aktiivisesti, monia kenkiä en ole käyttänyt vuosiin, mutta en osaa heittää hyväkuntoisia peruskenkiä poiskaan. Ja langoille ostin tuossa joku aika sitten 6 70 litran säilytyskoria, joihin + yhteen isoon puuarkkuun on tulevaisuudessa lankojen mahduttava, jotta saan ne hyvin säilytettyä uudessa kodissa. Mutta keräilijöitä ollaan täälläkin eikä keräilyn kohteen todellakaan lopu näihin kahteen asiaan :-).