30.6.06

Loma! - Holiday!

Lomallallaallaa...alkoi tänään siis. Ja huomenna suunta erääseen EU-maan pääkaupunkiin jossa voi seurata mm. Apocalyptican esiintymistä. Tänään pitäisi siis vielä: 1) pakata 2) häröillä 3) ullata 4) jotain muuta, mitä? Ainakin pitää ladata kaikki mukaanotettavat vempeleet kuten iPod, kamera ja kännykkä. Miksi, oi miksi, ei ole mitään kätevää yhteislatauspistettä minne ladattavat laitteet voisi vain heittää ja ne latautuisivat itsestään? Mutta ilmeisesti sentään päästiin istumaan businesspaikoille koneessa. woo.

- -

Holiday...(sing it like Madonna) and it began today. And tomorrow I'm heading into a capital of an European town where one can for example listen to Apocalyptica play. And tomorrow I have to still: 1) pack, 2) wibble, 3) do ulla 4) something else, what? At least I have to charge every electrical thingy I'm taking with me like iPod, camera and cellphone. Why, oh, why, there isn't somewhere where you can just throw the things and they charge themselves? But apparently we got into business section at the plane. woo.

- -

Neuletakin kaulus oli kuin olikin liian leveä. Ja täydellinen aika huomata se on siinä vaiheessa kun vetoketju on paikoillaan ja kauluksen alavaraa ommellaan kiinni. Siispä sakset sanoi nips-naps ja irti läksi se. Ja pitäisi tehdä uusi ainakin 40 silmukkaa kapeampi. Ehkä sen jätän matkan jälkeiseen aikaan kuitenkin. Mutta alatasoa ehdin kokeilla tuossa päivänä yhtenä lisää ja tein puuvillalangasta mallitilkun. Ei paha, ei...joustimesta tulee todella nättiä eikä värivalikoimakaan outoudestaan huolimatta ole ollenkaan pahannäköinen näin raitamuodossa (tuo tumma on tummaa mustikansinistä). Harmi vaan että oranssia on aika vähän.The neck band of the cardi turned out too wide after all. And the perfect time to notice that is after sewing on the zipper and while sewing the lower half of the neck band in place. So, scissors went snip-snap and out came the neck band. I have to make a new one, at least 40 stitches narrower but I think I'll leave that until after the trip. But I did try out the ribber again and made a swatch with cotton yarn. Not bad, not bad at all...the rib looks really nice and the colour combo is not bad either even though the combination sounded odd (the dark one is dark blueberry blue). It's too bad I don't have much of the orange.

- -

Uusimmat ostokset ovat tässä: Colourmartilta 100% kashmiria, hiukan yli 400g. Aivan ihanan tuntuista ja tekisi mieli tilata heti lisää, mutta järki sanoo että ensin pitää kokeillä millaista tuosta tulee neulottuna. Koneella olisi tarkoitus tehdä jotain, joku villis tai sellaista. Ohutta, mutta ihanaa, kiva.

Heh, kissa pyrkii syliin mutta mulla on shortsit ja se saa melkein kylmänväristyksiä jos sen pitää koskea paljaaseen ihoon. On ne hassuja otuksia.My latest acquisitions are here: 100% cashmere from Colourmart, a bit over 400 grams. Quite lovely, I'm thinking I should order some more straight away but common sense demands that I wait and see first how it turns out knitted. Some nice sweater with the machine, methinks. Thin but lovely, nice.

Heh, cat would like to come and sit on my lap but I'm wearing shorts and she dislikes strongly touching bare skin. Silly creatures.

- -

Mut nyt se on moi! ja palailemisiin ensi viikon lopussa.

- -

But now it's bye! and I'll be back sometime at the end of next week.

3 comments:

Arteeni said...

Hyvää lomaa!!

Villasatu said...

Hyvää lomaa ja hauskaa matkaa!

Hih, kissat on hulluja, meidän vanha herra saa väristyksiä jos sille antaa vääränmakuista ruokaa. Se katsoo moittivasti ja lähtee mielenosoituksellisesti suoraan ulos.

Carita said...

Hyvä lomaa !