1.11.04

Ja niin lanka menee - And so the yarn goes

Ja kilpailijoidemme tilanne tällä hetkellä on seuraavanlainen: Kilpailija 1 on poissa pelistä ja neuvotteluja käydään kilpailijan 3 kohtalosta, mutta mitään varmaa ei vielä tästä ole päätetty. Siis mukaan ehtii vielä. Ja kilpailijat 2 ja 4 ovat vielä täysillä pelissä mukana.

Ja mitä neulonnalle kuuluu...noh, äidin pikkujoulupusero etenee huimaa vauhtia. Olen päässyt jo etukappaleen hiha-aukkoihin. Kuvia ei kuulu, koska mokoma on erinomaisen huono kuvattava (kuten minäkin). Yritän kuvausta vaikka ensi viikonloppuna, jos täällä saisi jotain luonnonvaloakin välillä. Eipä silti, onhan sitä valoa muutenkin, mutta kun raukka joudun olemaan töissä ja kun pääsen kotiin on niin pimeää. Mutta voitte vaikka kokeilla miten uusi vieraskirjani toimii ;-)

(Ja varastin idean käännösjaotteluun Marjutilta)

- - -

A small update for the status of our contestants: Contestant number 1 is out of the game and negotiations on the fate of number 3 are ongoing but nothing definite has been deciced yet. So there's still chances. And Contestants number 2 and 4 are up for grabs.

And as for the knitting...well, my mom's party sweater is coming along nicely. I've managed to reach the front sleeve holes. There's no pictures, I'm afraid, since the darn thing doesn't lend itself nicely to photos (much like myself). But I'll try to snap some pictures next weekend when there's hopefully a chance for some natural light. Oh, there's light here all right but I'm spending most of that time at work. But while you're waiting you could try out my new guestbook ;-)

(Oh, and I stole the idea for the translation breaks from Marjut)


1 comment:

Anonymous said...

Näyttää muuten tosi hyvältä, tuo käännösjaottelu siis! :)

Marjut