19.11.04

Hmph part deux

Ei vieläkään kuvia. Nyt tietokone pelittää xp:llä mutta ohjelmatilanne on vähän vajavainen. Enkä saa digikameraa installoitua koska minulla ei ole oikeutta tehdä täällä mitään. Hmph! Mutta kuulemma huomenna voisi jo onnistua kuvien siirto. Paree olisi, eihän tätä kestä.

Noh, muihin asiohin...olen pari päivää levännyt kotona kun flunssa on yrittänyt päättää tuleeko se kunnolla vai ei. Tänään se taitaa kallistua enemmän ein puolelle. Hyvä niin, mutta aivot ovat silti olleet vähän tokkuraiset. Mikä ei ole hyvä asia kun yrittää miettiä miten kelttiketju käyttäytyy erilaisissa reunoissa. Olen siis yrittänyt piirrellä ruutupaperille miten kuvio menee kietaisupuseron reunaa pitkin. Sainkin sen käyttäytymään hyvin 45 asteen kulmassa kunnes keksin että eihän se nyt ihan niin mene. Etukappaleen kulma alareunasta kiinnitysnyörin kohtaan on jotain ihan muuta. Yritä siinä nyt sitten piirrellä jotain kun päästä tuntuu löytyvän pumpulia. Mutta kun aikani ähisin ja kulutin pyyhekumia sain kuin sainkin kuviot järjestykseen. Tosin etukappale on vähän hassun muotoinen mutta jos vaikka neuloisin ensin siihen kohtaan kun pitäisi kääntyä toiseen suuntaan ja miettisin sitten uudestaan? Kuka sitä nyt turhaa etukäteen pohtii asioita.

- -

Still no pictures here. The computer is up and running xp but the situation with programs is a bit lagging. And I can't install the digicamera because apparently I don't have rights to do anything around here. Hmph! But I've been promised picture transferral availability tomorrow. Hopefully.

And to other things...I've been staying at home these past two days. A flu has been trying to decide whether to come out properly or not. Today we're deciding on the not. But my brain is still feeling fluffy. And I haven't been able to continue knitting the wraparound top until I can figure out how the celtic chain behaves when going along the front border. I got the pattern charted nicely for a 45 degree slope but then I realized that the edge along the first part of the front piece is something totally different. And let me tell you it's not easy trying to figure something like that out with a head full of something soft...mohair yarn probably. Since it tickles. Anyhow, after a lot of swearing and using the eraser I managed to get it to behave. And now I can continue knitting. Up to a point. When the front piece reaches the point where you attach the belt-thing that you use to close the top, the angle changes again. But I won't be bothered with that just yet. I'll just...deal with that when I get to it. It'll be ok, honest. Too much planning never did anyone any good. I'm sticking to that anyway.

No comments: