8.11.04

Laiska sunnuntai - Lazy Sunday

Viikonlopun neulonta-anti oli laihanlaista. Toki neuloin, kahtakin työtä. Ensimmäisenä näistä oli äidin pikkujoulupusero. Ja sain toisen reunan kaula-aukosta valmiiksi ja sitten purin sen. Se oli liian pitkä. Näitä omasta päästä keksityn mallin hankaluukisia...mutta nyt ei saa lannistua, loppu häämöttää! Ehkä saan sen jo tänään valmiiksi. Mutta kuvia ei ole vieläkään. Mokoma kun ei tykkää keinovalosta ja lauantaina kun paistoi aurinko olin ulkoilemassa enkä kotona parvekkeella digikamera kädessä. Eikö olekin omituista?

Katsoin, että olen aloittanut pikkujoulupuseron 10.10. Olen siis onnistunut neulomaan sitä melkein kuukauden! Tai no...tein siinä välissä tämän ja pelleilin tämän kanssa (ei, en ole vielä purkanut sitä) ja aloitin joululahjan ystävälleni (se oli se toinen mitä neuloin viikonloppuna). Joten efektiivistä neulonta-aikaa oli kyllä aika paljon vähemmän. Joten ei paha!

Ja koska täällä ei ole neulontakuvia tänään, tässä tyylinäyte siitä miten sunnuntaita pääosin vietettiin täällä.

- -

The weekend was a bit lazy knitwise. Although I did knit, two things even. I almost finished my mother's party thing. Got the other side of the front neckline finished but then I had to frog it since it was way too long. Ah, the joys of making up your own design. Charting? What's that? Some kind of foreign country? Well, can't give up now. I'm almost finished! Maybe I'll even finish it tonight and then it's just seaming (oh joy). And still no pictures. The darned thing doesn't like all this artificial lighting. And last Saturday when it was nice and sunny I was enjoying the outdoors instead of fooling around on my balcony with a digital camera. Wasn't that strange?

I checked, that I had started the party thing October 10th. I have managed to knit it almost a month! Well...I did do this and managed to fool around with this a bit (nope, haven't frogged it yet) and I started a xmas present for a friend of mine (that was the other thing I knit this weekend). So not bad!

And since there's no knit pictures today, here's an example how Sunday was largely spent around here:1 comment:

Anonymous said...

Tutunnäköinen pyykkikoritilanne...

Marjut