17.10.04

Taas yksi SELLAINEN päivä - One of THOSE days

Heti kun on vähän poissa niin kaikkea uutta tapahtuu: uusi Ulla ilmestyi lauantaina (juu, tiesinhän minä tämän kun olen itsekin sotkeutunut siihen, mutta pitäähän sitä mainostaa) ja uusi suomalainen blogi löytyi. Siinähän sitä uutta onkin enemmän kuin tarpeeksi!

As soon as you're away things start to happen: new Ulla is here (yes, I knew that since I'm involved in it myself, but I had to advertise) and there's a new Finnish knit blog. So plenty of new things!

Ja nyt itse asiaan eli neulomiseen...

Kävin viikonloppuna vanhempia (ja kummipoikaa) tapaamassa ja neuloin pikkujoulupuseroa (enää se ei tunnu niin kauhealta vaikka valitin siitä mm. tässä ja tässä). Tai...sen neulominen ei tuota enää hankaluuksia mutta hankaluudet tuntuvat silti seuraavan sitä. Käytin bussimatka-aikani hyödyllisesti ja sain takakappaleen valmiiksi, mutta kotiin päästyäni huomasin, että olin unohtanut yhden lankakerän bussiin. Argh! Argh! Ja jos en saa sitä takaisin on hyvinkin mahdollista ettei minulla ole tarpeeksi lankaa jotta saisin puseron valmiiksi. Grr!
Ja jotta asiat eivät olisi liian helppoja, lankaa ei saa Suomesta. Ja eikun huomenna puhelin käteen...toivottavasti bussin on siivonnut joku neulomista arvostava. Hohhoijaa...ja kameran akkukin loppui juuri kun yritin ottaa kuvaa takakappaleesta. Mikähän seuraavaksi menee pieleen?

And now back to knitting...

I went to visit my parents (and my godson) this weekend and I knitted the party sweater (knitting it doesn't seem so bad anymore although I complained about it here and here). Well...although the knitting is ok now it still seems that there's something evil about it. I used my bus trip back productively and finished the back piece but when I got home I noticed that I had left one ball of yarn in the bus. Argh! Argh! And to make things worse I probably won't have enough yarn to finish it. And to make things even worse the yarn is not sold in Finland. So I have to hope that whoever cleaned the bus appreciates knitting. And the battery of my camera died while I was trying to take a picture of the back piece. Could things possibly be any worse??No comments: