10.10.04

Ei uutta länsirintamalta - Nothing new knitwise

Olen tapellut pikkukauhupuseron kanssa. Yritin saada jotain...harvaa, mutta totesin että lanka ei suostu yhteistyöhön. Mokoma nauhalanka on liian kevyttä, eli se ei vedä harvoja kohtia auki. Ja tämän totesin kun olin ehtinyt neuloa takakappaletta noin 10 cm. Ja eikun purkamaan. Oi jee! Nyt siitä tulee sitten sileää. Kuvia kun saan jotain aikaiseksi (toivottavasti).

I've been fighting with the little sweater of horrors. I tried to make something filmy or see-through without succeeding. I discovered that this tape yarn is too flimsy to be able to stretch those filmy parts open. And I discovered this charming detail when I had managed to knit about 10cm of the back piece. Oh joy! Guess what I did? Yep, that's right...I frogged it. Now I'm trying to make something in plain stockinette. I'll post some pictures when I've (hopefully) something to show.

Huomasin, että minä en ole ehtinyt vielä mainostaa...eli olen myös sotkeutunut Ullaan. Ensimmäinen numero ilmestyy ensi viikonloppuna! Jee!

I noticed that I haven't advertised this yet...so I'm also involved in Ulla (the first Finnish web knit magazine). The first issue is due next weekend! Whopee!

No comments: