20.4.08

Alpakkaa keväällä - Alpaca in the spring

Viikonloppu oli ja meni, mokoma. Miksi ne menevät aina niin nopeasti ohi, kun työviikko tuntuu välillä kestävän ikuisuuden? Mutta, sitä tikulla silmään joka vanhoja kaivelee, vai miten se nyt meni? Jokatapauksessa minun silmästäni taitaa löytyä nyt tikku koska vietin tämän päivän vanhan parissa. Jaegerin Luxury Tweedistä koneella neulomani kietaisuneule on ollut valmiina (tai lähes) jo ikuisuuden, mutta nyt pistelin neulalla innokkaasti ja se on kasassa. Puuttuu vain ylimääräisten langanpätkien päättely ja reunakappaleen ompelu. Mikäs sen ihanampaa kuin alpakkaneule keväällä.


The weekend came and went, the bugger. Why do they always pass so quickly when the work-week sometimes seems to last a century? Anyway, I spent today with old stuff. My wraparound sweater from luxury tweed has been done for a while now but today I was nifty with the needle and put the thing together. All that is missing is weaving in the odd ends and sewing in the edge piece. Can't think of anything I'd rather have than an alpaca sweater in the spring.

- -

Lisäksi täällä on nautittu puhtaista pyykeistä. Tai oltaisiin nautittu jos joku törppö ei olisi tunkenut kameraa naamaan.


And we've enjoyed clean laundry. Or we would have enjoyed it if somebody didn't shove a camera up our nose.

No comments: