15.9.07

C'est fini!

Raitapaita on valmis, vihdoinkin! Tein kauluksen pariin otteeseen, mutta nyt se on aika hyvä. Päättelin reunan vaan aika löysästi, pitää katso mitä sille käytössä tapahtuu, eli tarvitseeko tiukennusta vai ei. Ihme että tästä tuli näinkin mukava, eihän minulla mitään ohjetta ollut, neuloin vaan. Ylösalaisin tehty raglanpaita tämä.


The stripey sweater is finished, at last! I made the collar a couple of times but now it's quite good. I did the bind off quite loosely, so I'll have to see how it behaves meaning I might have to tighten it a bit at some point. I'm surprised this turned out so nice since I didn't have any pattern, just knitted it. A top-down raglan it is.

- -

Ja istuu se takaakin. Olisin kyllä voinut kiskoa sen hieman paremmin tuolta alhaalta, enpä huomannut. Ja joo, minulla on leveä selkä.

And the back fits too. I could have straightened it a bit down in the middle but I didn't notice it. And yes, I do have a very wide back.

- -

Asiasta viidenteen...sain hämmästyksekseni Vogue Knittingin vain pari viikkoa tilaamisen jälkeen. Olin jo varautunut odotukseen ja valitusmailien lähettämiseen muiden ihmisten kokemusten perusteella mutta näin se vain tuli, hyvin. Olisin kyllä voinut jättää sen 25-vuotisjuhlanumeron väliinkin, siinä kun ei oikein ollut mitään kauhean mielenkiintoista. Meinasin myydä lehden, mutta kissa oksensi sen päälle, joten nähtävästi pidän sen.

- -

And on to another matter...to my surprice I received Vogue Knitting magazine promptly about two weeks after I ordered it. I had prepared myself for a long wait and some email-sending based on other people's experience but there it came. I could have happily skipped the 25-year anniversary issue, it didn't have much to interest me. I was planning on selling the issue but the cat threw up on it, so I guess I'm keeping it.

7 comments:

Anonymous said...

Vau, tosi hiano ja kaunis paita! :)

Anonymous said...

Wohoo, siitähän tuli hyvä!

Anonymous said...

Paidastasi tuli tosi nätti, tuollaista voisi pitää itsekin.
T: sukulaistyttö Oulusta :)

Newly Knitting said...

The sweater is gorgeous...and NO PATTERN? I am very impressed and inspired! Beautiful!!!!!

Your SP11,

newlyknitting

Newly Knitting said...

And, where's your SMILE??? You finished!!!!!! =)

Tiina said...

Hieno! Ja istuu todella hyvin! Kauluskin näyttää asettuvan nätisti.

Anonymous said...

Upea. Näyttää sun päällä TOSI hyvältä. Lääh.