28.1.07

Valmista - Finished

Viimeistelypäivät alkavat tuottaa tulosta. Vuorossa taas alpakkaa, Dropsin sellaista, palmikkokauluspuseron muodossa. Ja huh, että siitä oli vaikeaa saada minkäänlaista kuvaa. Kun tuo pimeä taas pääsi yllättämään ja kuvankäsittelyohjelmalla pääsee vain johonkin asti. Ja päällä otetuista kuvista tuli ihan kauheita, joko tärähtäneitä tai lihavia (siis kyllä se kamera lihottaa, sanon minä). Enkä minä mitään naamaani halua esitellä muutenkaan kun poskessa on Siperian kokoinen finni.

- -


Finishing days are starting to produce results. Yet again, Drops alpaca, now in a form of cable-collared sweater. And boy, it was difficult to get any kind of photos of it. The darkness caught me by surprise yet again and photoshopping will only get you so far. And the ones that were taken with me in it were horrible, either not in focus or too fat (and I say the camera makes you look fat). Not that I'd like to present my face in them now for I've got a zit the size of Siberia in my face.

- -

Mutta tässä se roikkuu.But here's it hanging.

- -

Lähikuva kauluksesta onnistui huomattavasti paremmin ja on jopa oikean värinenkin. Edellisen kuvan lila tausta on tulos säälittävästä kuvankäsittely-yrityksestäni.The close-up of the collar looks much better and the colour is right too. The light violet background in the previous photo resulted from my feeble attempts at photo manipulation.

- -

Ai, ja lisätäänpä tietoja vielä. Ohje on Vogue Knitting-lehdestä, syksy 2006. Pusero on neulottu muuten koneella paitsi kaulus käsin. Lankana on Dropsin (Garnstudio) alpakka ja sitä meni 315 g.

- -

Oh, and some details. The pattern is from Vogue Knitting magazine, fall 2006. The sweater is machine knitted but the collar, that is hand knit. The yarn is Drops (Garnstudio) alpaca and I spent 315 grams of it.5 comments:

Martsuli said...

Hieno pusero ja tosi hieno kaulus!!

nanna said...

Oi, onpa se sievä! Kyllä nyt kelpaa.

Unknown said...

Kaipaan parempaa kuvaa. Puseron viehätys piilee siinäkin, miltä se päällä näyttää.
Hienon näköinen, ja tuo kaulus on tosi erikoinen! En ole nähnyt Voguen kuvaa, miten palmikko tehtiin? Onnistuiko Alpacan neulominen koneella hyvin? Takkuiliko?
Ja turha luulo, minun blogissani ei ole parempia kuvia, talven hämäryys ja alle metriset kädet vaivaavat sielläkin...

Niina said...

Distantknitter: no, yritän saada paremman kuvan tuosta päällä.
Voguen kuvassa on tuo palmikko muhkeampi, minulla vähän tällainen luiru, mutta se tehtiin ihan normaaleilla palmikonkierroilla, vaan leveillä osioilla jotta siitä tuli tuollainen lettimäinen.
Ja alpakka onnistuu koneella todella hyvin, tein siitä jo aiemmin kietaisuneuleen ja vielä olisi mustaa varastoissa.

Kati E said...

AIVAN IHANA!