29.1.07

Minä yritin, ihan tosi - I tried, honest

Yritin ottaa kuvia puserosta päällä, joo-oh, mutta ei ole minun syyni että työnantajani haluaa minun olevan töissä silloin kun on valoisaa eikä kotona ottamassa neulekuvia. Ja meillä ei ole kunnon kattovaloja...kirottu kaamos. Mutta tässä paras kuva jonka onnistuin ottamaan (ja reilusti käsitelty). Ainakin siitä ehkä näkee että istuva se on. Jos joku vielä haluaa lisää kuvia niin pitää odottaa viikonloppuun sitten, nih. Ehkä silloin on jo jotain muutakin valmista.

I tried, I really did. Take a photo of me wearing the alpaca sweater, that is. But it is not my fault my employer wants me at work during the day and not at home taking knit-photos. And we don't have proper lights..damn winter and its short days. But this is the best photo - heavily processed. At least it shows that the thing actually fits me. If someone wants more photos then they have to wait until the weekend. Maybe by then I'll have something else finished too.

- -

Mutta huonoa neulekuva-antia paikkaamaan tarjoan tämän kissakuvan. Nukkumistyyliä osa 258.


But to make up foor the poor knit-photo I offer this cat photo. Sleeping styles part 248.

3 comments:

Anonymous said...

Mulla kanssa aina ongelmia noiden valojen kanssa. Ja jos ottaa läheltä salamavalon kanssa ni sit ei näy mitään ku ylivalottuu...

nanna said...

Hyvältähän se näyttää, samoin kissa!

Unknown said...

Kiitos kuitenkin! Edelleen, hieno pusero on! Oma koneeni on ollut arestissa, kun yritän saada nykyiset työt valmiiksi ennen uusien aloittamista.