19.11.06

Se toimii sittenkin - It works after all

Blogger siis. Mokoma antoi siirtää kuvat aikaisemmin mutta kieltäytyi sitten yhteistyöstä pitkäksi aikaa, mokoma. Mutta nyt taas toimii.

Mitäpä tässä...huivitus ei ole vieläkään valmis, kun arvioin langanmääräni väärin ja jouduin hieman purkamaan sitä että saan vinon lopun myöskin. Mutta esittelen tässä neulekonekurssilla tekemäni mallitilkun. Ideana on tehdä neuletakki niin, että alaosa on punaista, vyötärön kohdalle tulee tämä kuvio ja neule jatkuu siitä sitten vihreänä. Kätevää, eikö? Lankana on käytetty PiikkoPirrasta tilaamaani King Cole Anti-Tickle Merino Blend-lankaa väreissä 43 (Bronze Green) ja 32 (Wine). Värit ovat todella kauniit ja sopivat hyvin yhteen. Tykkään! Mutta saa nähdä miten aika riittää...on kolme kertaa jäljellä ja minulla on vasta yksi hiha puolessa välissä.Blogger that is. The darn thing let me upload the photos earlier but refused to co-operate after that. But it seems to work okay now.

So, not much going on. Scarfy is still unfinished because I was too optimistic as to how little yarn I would need to finish it and had to frog it in order to get a matching ending. But here's a photo of the pattern I'm making at my machine knitting class. The idea is to make a cardi where the bottom is wine coloured, then this pattern is at waist level and the piece continues green from that point onwards. Pretty clever, eh? The yarn I'm using is King Cole Anti-Tickle Merino Blend in 43 (Bronze Green) and 32 (Wine). Lovely colours that go very well together. I like! But I might end up being a bit rushed for time since we only have three times left and I only have one half of a sleeve finished so far.

- -

Mutta ostin eilen jotain uutta, nimittäin repun. Ja mikä tärkeintä, niin siellä on sisällä lappu missä neuvotaan kuinka alpeilla pitää viestiä jos on jotain hätää. Ja siinä on integroitu istuinalusta. Mitäpä sitä muuta voisi toivoakaan?I got something new yesterday, a new packpack that is. Inside is a very useful label telling how to communicate at the mountains if you have an emergency. And it has an integrated foam cushion. What else does a girl need?

- -

Mutta koska vietän loppupäivän Ulla-maassa, enkä neulomassa, niin turvaudun meemiin (vaikka en yleensä niistä pidäkään niin tämä vaikutti kivalta):

Mieti 3 kuvaa jotka tahtoisit nähdä. Asioita kodissani tai mitä vain mistä pystyn ottamaan kuvan melko vaivatta. Ja kunhan olen katsonut kaikki ehdotukset, teen entryn johon laitan kaikki kuvat jotka onnistuin ottamaan.

(Toim. huom: jos jonkun asian kuvaaminen ei tunnu hyvältä ajatukselta, jätän sen kuvaamatta.)

- -

But since I'll be spending the rest of the day in Ulla-land, and not knitting, I'll take up this meme (although I don't normally like them this seemed like fun):

Think of 3 pictures you'd like to see. Things in my home or anything else that I can take a picture of easily. And after I've viewed all suggestions, I'll do an entry with the photos.

(Notice: I reserve the right to leave out any suggestions I don't feel comfortable with).


4 comments:

Tiina said...

1. lempilankasi
2. lempikengät (vain yhdet!)
3. paikka, jossa neulot

verano said...

1. Lempipaikka kotona
2. Mukavin maisema kotoa/lähimaastosta
3. Työpöytä

Tuulia said...

hmm, mie mietin justiissa samanlaista neuletakkia, mustavalkoisena ja täsmälleen samalla kuviolla! Siitä tosin on aikaa, ja langatkin ostettu, ja pitäisi käsin neuloa kakkosen puikolla, mutta.. :D Hieno on tulossa, komeat värit ja hieno kuvio!

ja otoksia haluaisin nähdä lempikorusta, erikoisimmista kengistä ja lempimukista.

Anonymous said...

Otoksia en vielä sen kummemmmin toivo, mutta haluan vielä innostaa sinua tulemaan tänään tapaamiseen Sokoksen kahvilaan, olen uskaltautumassa itse sinne teidän sekaan ja tuon mukanani viimeisen pakettisi.

Terveisin,
SNY