6.11.06

Kyllä, olin siellä

Eli YLE:n Aamu-tv:ssä (vaikka minua virheellisesti ensin Marjut Katajalaksi tituleerattiinkin). Jos et ehtinyt nähdä sitä, ja haluat nähdä meidät neulomassa tv:ssä, niin pätkä löytyy täältä http://www.yle.fi/yle24/videosali/?a=10&t=1 (7:50-8:00) ainakin tänään vielä. Ja eikös olekin hyvän näköinen kietaisuneule siinä minulla, mitäh?? Ja aika meni tooodella nopeasti. Juuri kun päästiin vauhtiin niin piti lopettaa. Siis kyllä jonkun pitäisi nyt tehdä meistä vähintään puolen tunnin reportaasi niin pääsisi kunnolla horisemaan ;-)
(Sorry, only Finnish now)

6 comments:

Anonymous said...

Tunnistin neuleesi telkkarista.

Hyvin esiinnytty. Toimittaja oli kyllä aika pihalla. Eihän kukaan internetissä neulo...

Anonymous said...

Hienosti meni, aikaa vain olisivat saaneet varata teille paljon enemmän! Vasta siinä hieman hipastiin aiheen pintaa...

Anonymous said...

Huuh, täytyykin katsoa työpäivän jälkeen. Näyttivät sitten sääkarttojakin välillä? Tai sitten minun realplayer vähän sekoilee... :)

Anonymous said...

Katsoin, kun luin Marjutin blogista eilen vinkin. On hienoa, kun kerrotte tästä harrastuksesta noin innostuneesti ja tyylikkäästi julkisuudessa! Enpä ole ennemmin tainnutkaan sinun blogissasi vierailla.

Riksu said...

Haastattelu oli kiva.

Niin tai jos ei tyydyttäis reportaasiin vaan ihan oma sarja neulomisesta telkkariin... Tai miten ois Big Brother tyylinen, ilman lankaa ja puikkoja sekä nettiä taloon ja se kuka kestäis olla kauiten talossa sais palkinnoks hirveen kasan lankaa tai vaihtoehtoisesti suuri määrä lankaa mukaan ja kaikki pitäis neuloa ennen kuin pääsis pois. No johan taas lähti nää mun ideat.

Mutta haastattelu meni siis hyvin ja sitä oli ilo katsoa

Anonymous said...

Hyvä haastattelu, vaikka aika oli tietysti tosi lyhyt. :)