1.10.06

Thunder and lightning, isn't it frightening?

Ihan kiitettävästi on tullut molempia tänään ja sadetta myöskin. Jotenkin on ollut hieman surrealistinen olo, eihän tällainen sää kuulu lokakuuhun vaan kesään. Nyt on syksy, ei saa ukkostaa ei. Tosin eipä se piitannut minun mielipiteistäni, ukkostipahan vaan. Saa nähdä tuleeko illan ja yön aikana vielä lisää.

- -

There has been plenty of both today, and rain too. I've had this somewhat surrealistic feeling all day since this is not a suitable weather for October. It is a summer weather and we can't have that now, it's autumn. Although it didn't mind my thoughts just went on thundering. Maybe we'll get more during the night, it remains to be seen.

- -

Mutta vihdoinkin jotain valmista, nimittäin oikean käden sormikas. Etusormen silmukat on vielä päättelemättä kun voi olla että sitä joutuu purkamaan hieman. Taitaa olla hiukka liian pitkä. Muuten aivan ihanan tuntuiset sormikkaat. Toinen on edennyt jo sormientekovaiheeseen. Ehkä se tässä tulevat valmiiksi ennenkuin on jo lapaskeli.But finally something finished, the right hand glove that is. I haven't bound off the stitches on the forefinger yet since I think I might have to make it a bit shorter after all. But other than that they're just right and very comfy. The other one has progressed to the bit where I have to start making the fingers. So there's hope of getting them finished before it's time to change to mittens.

3 comments:

Anonymous said...

Hei,
huolissani tässä vähän olen, että onko viime kuun pakettini löytänyt sinne perille? Viime viikolla sen postiin vein, toivottavasti se ei käy kiertomatkalla Kristelin luona :).

terveisin SNY

Niina said...

Posteljooni oli perjantaina jättänyt luukkuun lapun ylisuuresta kirjekuoresta, se on varmaankin tuo? Tänään näen sitten...

Anonymous said...

Ihanaa että paketti oli mieluinen ja selvinnyt perille ainakin melkein ehjänä. Jo nyt suunnitelmissa on tämän kuun ylläri, toivottavasti sekin on mieluinen.

tervehtii SNY