31.5.06

Sattuu! - It hurts!

Nyt minullekin kävi niin. Kyseessä eivät ole kalliit ruusupuupuikot, kuten Terhin tapauksessa, vaan ihan tavallinen Addin bambupuikko (jotka nekin tosin maksoivat 6 euroa). Niin kai se on että ei 2mm:n puikot kestä minun käsittelyssäni, mutta harmittaa se silti että en saanut moisilla edes yhtä sukkaa aikaiseksi, sukkaparista puhumattakaan!Now it happened to me too. These are not expensive rosewood dpns, as in Terhi's case, but just normal Addi bamboo needles (that cost six euros). I guess it just is that 2mm needles do not last in my knitting but I still feel a bit miffed that I did not manage to knit even one sock with them, not to mention a pair.

- -

Koska moisen jälkeen ei huvita keskustella neulomisesta ollenkaan (taas piti purkaa sukkaa), niin hämäänkin teitä esittelemällä kuvan joululahjaksi saamistani kengistä ja laukusta. Kaivon ne esille ja totuttelin kenkiin imuroidessa (imurointi on paljon miellyttävämpää kun on kauniit kengät jalassa). Yllättävän mukavilta popot tuntuvatkin, vaikka muovinen varpaanvälikappale vaikuttaakin hieman hankaavan vasemman jalan isovarpaan viereistä varvasta (onko muilla varpailla nimiä kuin iso- ja pikkusellaisella?). Auttaisikohan asiaa jos virkkaisin muoviputken ympärille kerroksen villalankaa?Since after what just happened I don't feel like talking about knitting (yes, I had to rip a part of the sock, again) I'll distract you with a photo of a pair of shoes and a handbag I got as a Christmas present. I dug them out and got acquainted with the shoes wearing them while vacuuming (it is much more enjoyable when done while wearing pretty shoes). They feel surprisingly comfortable though the plastic thingy that goes between the toes does feel like it could chafe a bit on the toe next to the big one (what is that called anyway?). Would matters improve if I crocheted some wool around that bit?


8 comments:

Arteeni said...

*Tarjoaa paperipussia puikon aiheuttamaan paniikkiin*

Ihanat kengät ja laukku!! Kokeile apteekista saatavaa rakkopuikkoa; on kuin huulirasva, mutta laitetaan sinne minne epäillään rakon tulevan. Perustuiskohan kitkajuttuihin sen teho, mutta monet ovat sen kehuneet maasta taivaisiin. Ei omaa kokemusta joten kerrohan miten käy jos sitä testaat!

Anonymous said...

Jäin miettimään tuota varvasjuttua... Ei niillä muilla varpailla tosiaan ole nimeä. Ainakaan meidän kodissa/koulussa ei ole opetettu. *alkaa suunnitella uusia nimiä*

Terhi said...

Onpa harmittavaa! :-/ Suklaa on muuten aika hyvä ensiapu tässä tilanteessa. :-)

Anonymous said...

Leikkaa muoviputkilo varovasti pois. Ei sitä oikeesti siinä tarvi.

Mie puhun sujuvasti etu-, keski- ja nimettömästä varpaasta.

Jenni said...

Kun tuo jälkikasvu kyselee kaikenlaista niin meillä on ihan itse päätelty että on pikkuvarvas, nimetön varvas, keskisormi-varvas, etusormivarvas ja isovarvas.

Anonymous said...

Meillä oli lapsena isovarvas (eli ukkivarvas), mummovarvas, isivarvas, äitivarvas ja pikkuvarvas ;)

Kati E said...

Ihanat kengät. :D

Anonymous said...

Varpaat:
-ukkovarvas
-akkavarvas
-keskivarvas
-nimetön?
-pikkuvarvas