14.1.06

Hahaa!

Onnistuinpas! Liivi kävi vielä 60 asteen kirjopesun läpi ja johan tapahtui! Huopumista ja kutistumista selvästi havaittavissa (vertaa edelliseen kuvaan), pääasiassa pituudesta mutta leveyttäkin katosi ihan mukavasti. Liivi on vielä ihan mukavan tuntuinen eli ei tullut mitään kovaa luotiliivipeltiä vaikka sitä pelkäsin. Nyt se on juuri mukava pikkuinen liivi. Mieliala: tyytyväinen.A success! The vest went through a 60C wash and that did the trick! Fulling was observed and shrinkage happened both in width and length, though more in length (see the previous picture). The vest is still nice and soft, not the hard bullet-proof fabric I was afraid of. Now it's just the kind of small vest I was aiming for. Me likey.

- -

Oh, unohdin ihan että päätimme tässä joku aika sitten talvilomakohteen ja liput on hankittu ja kaikkea. Eli jesh, Japani kutsuu ja varsinkin Osaka. Sinne lennämme sinivalkoisin siivin 10.2. Ja asumme täällä viikon. Se on sitten vaan Noro...eikun moro.

- -

Oh, I forgot that we decided our winter vacation destination a while ago and we already have the tickets and stuff. So yeah, it's Japan calling and especially Osaka. We'll be flying there with blue+white wings on February the 10th. And we'll live here for a week. Bring on the Noro!

3 comments:

AnneV said...

I stand corrected :-) Hyvä, että muotoutui mieleiseksesi, olis ollut surku, jos olis jäänyt väärän kokoiseksi.

Kuinkas kätöset jakselee?

Ja että Japaniin? Olikohan ihan viisasta ilmoittaa matkakohde jo nyt... neulontalistalaiset ehtii kehitellä kilometrin mittaisen tuliaistoivomuslistan. Neulekirjoja, ja todellakin sitä NoroaNoroaNoroa.

Me kans palloteltiin yhen neulovan kaverin kanssa ajatusta pääsiäisestä Japanissa, mutta taitaa jäädä tältä vuodelta. Sen sijaan kaksi muuta reissua on buukattu - ja niin kuin mun piti vähentää resuamista paikasta toiseen.

Altocumulus said...

Kauniit värit tuossa liivissä ja mukava, että huovutus onnistui, välillä se tuntuu olevan melkoista tuskaa! ;o)

Stricker said...

Hieno tuli ja jos kokokin on sopiva, hyvä juttu!
Aah, olen kateellinen tulevasta matkasta, mullekin maistuis Japani oikein hyvin.