10.11.05

Hohhoijaa

Eipä onnistunut shoppailut, ei. Mikä siinä on että silloin kun haluaisi ostaa jotain niin ei löydä mitään? Joka kauppa pursusi neuletakkeja jotka suljetaan edestä soljella. Minä olisin halunnut niitä solkia...sellaisia isoja hakaneuloja joista joko roikkui jotain tai ne olivat muuten vaan koristeellisia. Mutta mikään kauppa ei sitten myynyt pelkkiä koruja, edes Stockmannilta en löytänyt sellaisia. Pöh! Minä kun tarvitsisin yhden kohta. Ostospäivän saalis oli sitten "naiselliset" vuorettomat Gore-Tex kengät.Didn't have much luck with my shopping. Why is it that when you want to buy something you never find anything interesting? The stores were filled with cardis, the kinds that you close at the front with a brooch. I wanted them brooches...you know, the oversized safety-pin kinds, with things hanging from them or just very decorative. But none of the shops had just those brooches for sale, not even the biggest department store in Helsinki. How disappointing. And I will need one soon. The only thing I bought were these "feminine" Gore-Tex shoes. Very me.

- -

Nyt kärvistelen seuraavan lankaostoksen parissa. Silanaa tekisi mieli, mutta ah, se väri! Syklaami on todella nätti, mutta eikö minulla jo ole punertavia lankoja ihan tarpeeksi? Ehkä sitten kiivi...tai ehkä pitää nukkua yön yli ensin.

- -

Now I'm pondering my next yarn purchase. I'd like to buy some Silana, but the colour! Cyclam is really pretty but don't I already have plenty of reddish yarns? Maybe kiwi then...or maybe I should sleep on it.

9 comments:

Briana said...

My friend always tells me that if Stockmann doesn't have it, no one does (and you probably don't need it)!

KirsiÄr said...

Entäs Foorumin pikkukrääsäpuodit? Glitter (sic) ja muut, löytyisiköhän niistä.

Miksihän muuten Goretexiä tuntuu olevan vaikea laminoida muunlaisiin kuin noihin urheilumalleihin. Etelä-Suomen 'talvessa' käyttöä olisi useammankinlaisille pareille.

Mitäs vikaa punaisessa?

Niina said...

Briana: apparently I don't need it then :-) Oh, ok, they had two different kinds but I'm not really into fake fur and feathers.

Kirsi: eipä ollut, ei. Kävin ne läpi. Korviksia oli kyllä ja hiusjuttuja, mutta rintaneuloja hintsusti.
Ja Pomar-Finnillä on ainakin jotain normaalimman näköisiäkin Gore-Tex jalkineita.
Eikä punaisessa mitään vikaa ole, mulla vaan on melkein saman väristä jo varastossa, eri materiaalia tosin.

Minna said...

Jos ei-koristeellinen hakaneula käy, niin muistaakseni Stockan ompelutarvikeosastolla on ainakin ollut. Siis sellaisia kiltin kiinnitykseen tarkoitettuja, mutta mielestäni käyvät myös neuleeseen.

AnneV said...

Ihan vaan hypoteettisesti: JOS sattuis semmoiseen solkeen jossain törmäämään, NIIN mikä väri olis hakusassa?

Niina said...

Minna: juu, niitä kilttineuloja kyllä löytyy, jos ei muuta niin sitten ostan sellaisen.

Anne: Ihan hypoteettisesti että hopeanvärinen olisi mieluista. Ärsyttää vaan kun kaikilla Jackpoteilla ja muilla oli neuletakit täynnä kivannäköisiä hakaneularintakoruja mutta niitä ei saanut ilman neuletta :-(

Anonymous said...

Oulussa oli Kapp-Ahlilla sellasia hakaneuloja ainaki yhtä sorttia perjantaina. Matta hopeaa muistaakseni ja jonkunlainen pieni timangi roikkui neulasta.
Neulat oli kyllä ovelasti piilotettu johonkin törppöön eivätkä olleet kunnolla esillä.

Niina said...

Amelie: kah, no pitää käydä siellä sitten uudestaan. Kävin Helsingissä yhdessä Kapp Ahlissa mutta en nähnyt mitään, tosin en etsinytkään kauhean kiihkeaästi.

AnneV said...

Ugh, olen nyt kiertänyt n kappaletta Rysselin krimskramssuliikkeitä enkä ole löytänyt mitään "tavallista" hakaneulakiinnityssysteemiä. Niistä roikkuu noin 200 grammaa Swarovski-kristalleja tai muita uistimia ja sit ne on yleensä myös sävytetty vihreiksi tai punaisiksi. Onpas hankalaa. Ei silti, mä hukkasin tässä muutama viikko sitten pyöreän rintaneulani, jossa oli mustia ei kovin kiiltäviä kiviä koristeena - eikä sellaista kans löydy tästä kylästä enää mistään. Miks aina pitää haluta sitä mitä ei oo?