5.4.05

Lankaa taas - Yarn again

Ensimmäisenä haluaisin esitellä uudet lankani. Kas tässä: kaksi kerää Sandnesin Fritidsgarnia tiilenpunaisena, kaksi kerää Schoeller+Stahlin Excellent Moulinea...ööö... vihertävänrusehtavankirjavana ja kerä Novitan 7-veljestä sammalenvihreänä. Ja nyt te kaikki tietysti luulette, että "nyt se on vihdoinkin mennyt ja ostanut itselleen lankaa", mutta se on väärin! Langat ovat Neulovalta Ystävältäni Johkulta. Suoritimme langanvaihdon toissapäivänä ihan henkkohtaisesti. Kun minä huristelen bussilla läheltä hänen asuinpaikkaansa noin viitenä päivänä viikossa, niin mitäpä sitä turhaa tuhlaamaan rahaa postimaksuihin. Saapahan sitten ostaa enemmän lankaa! Niin, toivottavasti Johku piti langoistaan, minä ainakin pidin :-)First I'd like to present my new yarns. And here they are: two balls of Fritidsgarn by Sandnes in brick red, two balls of Excellent Mouline by Schoeller+Stahl in...well... brownish-beigeish-greenish and a ball of 7-veljestä by Novita in moss green. And I bet you're all thinking that "now she's gone and bought herself some yarn, finally", but it's wrong! The yarns are from my knitting friend, Johku (Ninni kindly organized a Finnish exchange thingy where we actually know who we're sending stuff to). We performed the yarn-exchange ritual in person the day before yesterday. Since I'm going near where she lives about five times a week what's the point in spending money on postal fees. You could buy more yarn instead! I hope Johku liked her yarns, I sure did like mine!

- -

Ja langat joutuvat nyt ensihätään muiden lankojen joukkoon varastoon (ettei niille tule yksinäinen olo) ja mietinnän alaisiksi. Tällä hetkellä kun askartelen Cloudin parissa. Ja se on edennytkin oikein huimasti. Valmiina on jo takakappale, toinen etukappale ja aika mokoma hihoja. Tässäpä kuva hihoista (eikö olekin mielenkiintoista?) ja merkki siitä, että Calmer on todella riittoisaa lankaa. Nuo nyssäkät tuossa kuvassa ovat nimittäin ne mitä on jäljellä niistä kahdesta 50g:n kerästä joilla hihat aloitin. Mutta mikäs sen parempaa kuin riittoisa lanka. Eipä ainakaan tarvitse kauheasti langanpäitä päätellä.And the yarns get to spend some quality time with my other yarns in my stash at the moment (so they don't get lonely) and they are taken into consideration. Because at the moment I'm working on Cloud. And it's coming along nicely, I've finished the back piece, one front piece and the sleeves are more than half done. Here is a picture of the sleeves (isn't it interesting?) and you can see how much yarn there is in a ball of Calmer. Those two balls in the picture are what's left of two 50g balls that I started the sleeves with. But what's better than a yarn that goes a long way. Not so many yarn ends to weave in.


3 comments:

Nimuel said...

Ihania lankoja Olet Johkulta saanut! =)Mahtavaa, että olette jopa tavanneet. *Miettii matkaa Turkuun..*

Mistäs tuota Calmer- lankaa saa? Minkälainen tuosta paidasta tulee?

Niina said...

Ninni: Calmerini olen ostanut netistä (Rowanin lankaa). Saa sitä nykyään jostain Suomestakin, mutta hinta on aivan hirveä! Ja paita ei ole paita vaan neuletakki ja kuvaan on linkki 27.3 kirjoituksessa.

Kristel said...

Onpas hyvän värisiä lankoja. :) Hauskoja nämä Neulovat ystävät ja Nordisk hemmelig vennit sun muut. Paketit piristävät päivää kummasti. :D