23.4.05

20 sekunttia kuuluisuutta - 20 seconds of fame

Tai jotain. Eli näyin siis Ninnin ohella MTV3:ssa kello seitsemän uutisissa. Joo-oh, hyvin se toimittaja oli osannut ottaa ne pari raflaavinta kommenttia ;-) Eipä mitään, hyvähän se muuten oli, mä vaan näytin NIIN lihavalta. Olen suunnitellut kadottavani noin viisi ylikiloa, mutta jos kamera lisää kymmenen kiloa, niin tarkoittaako se, että kadotettavia kiloja on siis viisitoista?

- -

Or something. So I made a brief appearance (Ninni got the most) at MTV3 news at seven o'clock. Well, nicely the reporter showed the two strongest comments ;-) No worries, it was good otherwise, I just came out looking sooo fat. I had plans of losing five extra kilos, but if the camera adds ten kilos, does it mean that I have to lose fifteen now?

- -

Olen neulonutkin jotain. Sain Cloudin reunapitsin valmiiksi ja aloitin hiukan toista etukappaletta. Kuviakin olisi, jos joku olisi muistanut ladata kameran...

- -

I have knitted something too. I finished the edge lace of Cloud and I started a bit of the second front piece. I could have had some pictures if I had remembered to recharge the camera battery...


14 comments:

Minna said...

Varokaa virkkaavat pojat! Täältä tulee puikoilla aseistettu tätsylauma! ;-D

Kristel said...

Eiks oltukin tosi edustavia! ;) Pitäisikö meidän seuraavaksi ruveta laihdutuskuurille. (Nimim. söinpä juuri suklaajäätelöä kermavaahdolla.)

Niina said...

Minna: ketä sä kutsut tätsyksi?

Kristel: Pitäisikö siitäkin järjestää joku kilpailu? Lankaa läskistä? *g*

Kristel said...

Hahaa, joo, saa ostaa vaan sen verran lankaa kun kiloja tippuu? ;D

Nimuel said...

Hei! Sä näytit oikein hyvältä. Mä tykkään sun tukasta.=)Paitsi, että voisin laittaa siihen punaisia ja vaaleita raitoja!

mulle tuli kans sellainen tunne kun itteeni katoin, et apua, oonks mä noin läski! Kamera kyllä tekee tepposia. Oikeesti me ollaan ihan missejä!

Neulojien laihdutusporukka vois kyl olla seuraava nettiprojekti. No, kesäkuuss on julkineulomispäivä. Eikös olisikin edustavaa neuloa pari kiloa hoikempana kesävaatteissa;D

Niina said...

Ninni: no koskas laitat ;-) Mun hiukset on kyllä nyt ihan ylipitkät ja kaipaa uutta leikkausta ja väriä, mulla on vaan ongelma että värit ei oikein pysy mun päässä, kokeiltu on, monia, punaisia siis. Vaaleet pysyy tosi hyvin.

Kristel: yesh. Tai jos tiputtaa tietyn määrän niin saa ostaa kilon jotain toooosi ihanaa lankaa :-)

Nimuel said...

Kyl mä voin laittaa, jos jaksat tulla Järvenpäähän asti ja kestät olla kampaajan tuolissa sotkuisessa lapsiperheessä.;D

Carita said...

No en minäkään kovin hoikalta tv-kuvassa näyttänyt, onneksi osa menee vauvamasun piikkiin :)

nanna said...

Hyvältähän se näytti, oikein hyvältä! Ja kai se kamera jotain lisää tai sitten mulla on luonnostaan tooosi pulleat nakkisormet (onnistuin näemmä sittenkin välttämään lähikuvat)

Lanka ja laihdutus -rpjekti voisi kyllä olla hyvä, kannatetaan! Miten olisi esim. "pakko" ostaa jotain tosi ihanaa ja kallista lankaa ja tehdä siitä ihan liian pieni neule, joten olisi sitten pakko kutistaa itsensä sen kokoiseksi.

Kati E said...

Sä sait vähemmän kun sen kaikille luvatun 15 minutes of fame. Nyt pitänee sun vaatia maikkarilta vielä puuttuvaa 14 minuuttia ja 40 sekuntia. :)

Niina said...

Ninni: Mmm...no en nyt ehkä just, mutta eihän sitä tiedä jos vaikka joskus tulen sinnepäin :-)

Sanna: toi on hyvä idea...tosin se ei saa olla liian joustavaa lankaa. Mulla taitaa Cloudista tulla tommonen laihispaita :-)

Kati: noo...mä olen ollut Onnenpyörässä *g*

Stricker said...

Minähän olen juuri aloittanut laiharin ja kävin just ostamassa ison kasan kaikkea vähärasvaista hyvää jääkaappiin, kun vihdoinkin saatiin syötyä kaikki epätervelliset pois jääkaapista. En ole kyllä vielä ajatellut, millä kivalla itseäni palkitsen, mutta mua kyllä kannustaa kovasti sekin, että mahdun ihaniin kesä- ja kevätvaatteisiini. Lankapalkintoa kyllä voisin harkita!

Anonymous said...

Höh! Minusta näytit erittäin edustavalta. Ulla sai julkisuutta. Siinäpä näkivät, ettei me mitään sukkia neulovia noita-akkoja olla! :D

Miks sulla ei ollut neuletta päällä? ;)

Tiina

Niina said...

Tiina: olihan mulla, sellainen pikkupaita jakun alla (ohje tulossa Ullaan).