27.9.04

Frolicking away

Frolic on valmis! Ja ei, silmänne eivät petä teitä: siinä on raita! Lankaerään oli eksynyt yksi eri värjäyserää oleva kerä. Himputti! Mutta päätin, että se on tyylikeino...varsinkin kun huomasin että takaosan alaosa on myös vaalea... Ja sitäpaitsi ei sitä huomaa niin hyvin normaalissa valossa. Ja ei, ei se myöskään ole noin läpinäkyvä (salama tekee tepposia). Tai ehkä en halua vain kohdata tosiasioita?Frolic is finished! And no, it is not an optical illusion or a trick of the light. There really is a stripe in my Frolic. A yarn of different lot got amongst all the others and of course I didn't notice it until it was too late. But I decided it's a design element (especially after I noticed that the lower part of the back is also lighter...). Anyway, it's not so noticeable in normal light. And no, it's not as see-through as it seems. It was the flash. Or maybe I'm in denial here?

Joka tapauksessa kirmailen kesälaitumille uudessa paidassani. Takaisin bloggaamassa olen joskus ensi viikolla. Ja huh! Kylläpäs näytän paksulta!

Anyway I'll be frolicking somewhere else wearing my new Frolic. I'll be back in the blogland sometime next week. And boy, do I look fat! Definitely time for a diet.

1 comment:

Anonymous said...

On ollut mukaava seurata uutta blogiasi. Frolic näyttää hyvältä,MUTTA, sinä et näytä yhtään paksulta!
T: Irja