7.9.04

Addeja - Addi needles

Ei kuvia tänään....ei mitään näytettävää. Tuntuu että kaikki tapahtuu tällä viikolla. Tutut haluavat tavata ja on kivoja leffoja (eilen kävin katsomassa Shrek 2:n) ja urheiluakin on välillä kiva harrastaa. Hiukset on hirveät ja semmoista. Ja minä vain haluaisin istua kotona edes yhden illan leffan ja neulomisen seurassa. Noh...syksy on pitkä ja sitä rataa.

Mutta on minulla kutomissisältöäkin! Sain tuliaisia Tallinnasta Marjutilta (tai noh, itsehän pyysin). Tallinna, tuo halpojen Addi-pukkojen luvattu maa, kuten sitä on kutsuttu....arvaatte varmaan mitä sain? Oikein! Addi-pyöröpuikkoja! Nyt olen uusien 2.0 ja 8.0 mm:n Addi Turbojen ylpeä omistaja. Ne kaunistavat kokoelmaani. Kyllä nyt kelpaa neuloa. Ihania puikkoja moiset kyllä ovat. Paransivat minutkin pyöröpuikkokammosta (se kova muovinauha...aina kierroksilla...ugh!).

Kysymyksenä: onko pienempi tekstikoko parempi? Tässä vaan yritän säätää blogiani...eli ei kannata ihmetellä jos ulkonäkö muuttuu ajan kuluessa.

No pictures today...nothing to show. No time to knit and I don't know when I do. You know how it goes...hair needs to be taken care of, friends to see, movies to see (I saw Shrek2 yesterday...yes, it came here shockingly late) etc. Hopefully I have some time this week since I want to do some swatches at least.

But I have some knitting related content! Some people from a knitting-related mailing list (that I'm a member of too) went to Tallinn...the land of cheap Addi needles as it's been called. Did you guess already what I got? Yes! Marjut brought me a couple of new Addi Turbos. Now I'm a proud owner of a set of 2mm and 8mm needles. They make a good addition to my collection. And I do love them! They've cured me from my phobia of circular needles (what can you do with the hard plastic cord? yuck!).

If there is anyone reading the English version of my blog, is this smaller text size better? Just adjusting here...

3 comments:

Anonymous said...

Kyllä ihan hyvä on tää pienempikin fontti - ei ainakaan liian pieneltä minun silmiini vaikuta!

Minna (www.minnaproductions.net)

Anonymous said...

Pienempikin fontti on ihan OK, mutta ei isossakaan ole valittamista.

Neulekuvien puuttuessa voi aina laittaa kuvia esim.... no... öh... kissoista! Kansa vaatii Kisulia blogiin! (Tai ainakin minä.)

Marjut

Anonymous said...

Ensinnäkin: tosi kivaa, että on taas uusi blogi luettavana! Koskas saadaan nähdä kuvia siitä ihanan syysviljan värisestä puserosta?

Ja sitten fonttikokoäänestys: tällaisessa pienemmässä näytössä toi pienempi koko näyttää kivemmalta. Ja liian pientä teksti ei kyllä missään nimessä ole.

Toivottavasti ehdit välillä taas neuloa! Mulla on vähän samanlaisia ongelmia...

Johanna P