13.12.11

Ha!

Teinpä jotain itsellenikin. Tällaisen.

I made something for myself too.

- -

Box-bagi, semmoinen minne menee suunnilleen sukkaprojekti tai joku muu vastaava pienehkö. Tuolla on nyt sisällä keskeneräinen sukka ja 150 g lankaa.

Joku nyöri vetoavuksi voisi vielä olla vetoketjuun hyvä.

A box-bag, one big enough for a sock project or some other small knit thing. That has inside it a start of a sock and 150 g of yarn.

It needs a bit of cord on the zipper to help with the zipping.

- -

Nyhräämistähän tuossa oli, mutta onnistui se tällaiselta aika taitamattomaltakin ompelijalta. Hieman tuli "oho, eiku"-hetkiä, mutta kyllä niistä selvisi. Nyt kun pääsi alkuun niin eiköhän sitä voisi joskus toisenkin nykertää.

It took some work but was doable, even for a not-so-experienced sewing-machine user. Had a few of "oops, not like this"-moments, but I got over them. Now that I've made one I think I could make another too sometime.

- -

Tässä näyte siitä mitä muuta olen puuhaillut. Tämä(kin) on menossa lahjaksi, mutta koska lahjan saaja ei tätä blogia lue, niin voi esitellä. Kehyskukkaro, 8 cm kehyksellä, eli sellainen hieman pienempi pussukka.


And here's what else I've been doing. This too will end up as a christmas present, but because the person being gifted is not reading this blog I can show it to you. So, I've been making frame purses. Here's one with 8 cm frame so a bit smaller one.

- -

Vuorikin on kuvioitu, sieltä löytyy tassukuvioita. Ensi viikonloppu menee varmasti myös ompelutalkoissa joten neulominen jää hieman vähemmälle. Huivin reunapitsiä kyllä riittää...


The inside is patterned also, with paw print fabric. I probably will continue with sewing next weekend too, so not much progress with knitting happens. Though I guess I will get a little knitting on the shawl edge, for the edging lace, there's lots of it.

4 comments:

Heli / Neuleaddiktio said...

Vau mitä ompeluksia! En edes osaa päättää, kumpi olisi suosikkini! Onko tuollaisen kukkaron tekeminen hankalaa? Alkoi sormia syyhyttää ;)

Niina said...

Kävin tässä syksyllä työväenopiston kukkarokurssilla, jossa noita kehyskukkaroita opetettiin tekemään. Ei kai se sinänsä vaikeaa olisi, jos on vaan tottunut ompelemaan ja näpertämään. Tuolla kurssilla vaan tuli hyvin selitettyä että mikä on tärkeää ja miksi joku tehdään niinkuin tehdään.

Katju said...

PÄHEITÄ! Mäkin voisin tuollaisen kurssin käydä.

Anonymous said...

Toihan on oikee hyvänmielenkisu rodultaan!

Lapinita