21.2.11

Yksi sormus - One ring

Tässä se nyt sitten on, kahden ja puolen kerran sormus, killoitettuna kotelossaan. Siitä sitten tuli ihan "plain and simple" lähinnä sen vuoksi että aika loppui kesken. Hieman huolestuttaa että onko se hieman...tylsä, vai pitäiskö vaan röyhistellä rintaa ja todeta että se on klassinen ja elegantti.


Here it is, my two-and-half times ring all polished and pretty in its case. It came out all "plain and simple" mainly due to time constraints. I'm a bit worried that it is a bit...dull, or should I just be pleased with myself and announce that it is classic and elegant.

- -

Pikkusievä se ei todellakaan ole, mikä tyyliini sopiikin. Tehty tukevasta 2 mm hopealevystä ja leveyttä sillä on noin 7 mm. Tyyliltään ihan litteä, kulmikkailla reunoilla - sellainen putkenpätkä siis. Ei kyllä mikään paha ensimmäiseksi sormukseksi.


It's certainly not cute and ladylike, which suits me just fine. It's made out of 2 mm thick silver and the width is about 7 mm. The style is simple, flat, kid of like a piece of pipe, really. Not a bad job as a first ring.

- -

Kurssilla oli kynsilakasta muutakin kuin visuaalista hyötyä.

Nail polish turned out to be useful instead of just decorative.

No comments: