8.8.09

I bring you...fir... eh, Wollmeise

Parissa Wollmeise-päivityksessä on onnistanut ja tässä tulos. Vasemmalta oikealle: Dunkle Kirsch, Türkis ja Wasabi. Kirsikkaista on kaksi ja niistä tulee liivi, turkoosin ja vihreän kohtalo on vielä ratkaisematta.

I've been lucky in two Wollmeise-updates and here's the result. From left to right: Dunkle Kirsch, Türkis and Wasabi. I have two skeins of the cherry one and they'll become a vest but the fate of the other two is still undetermined.

- -

Yksiväristen lisäksi on myös hieman kirjavampia. Vasemmalla Barist-o ja oikealla Am Kalten Polar. Tuohon pohjoisen kuvaan en ole kovinkaan tyytyväinen, luonnossa siinä on enemmän värejä mutta kun ei tullut parempaa kuvaa niin ei (yritin kyllä). Molempia on useampi vyyhti ja niistä tuleepi huiveja. Tähän tapaan, hauska idea minusta ja hyvä keino saada käsin/pätkävärjätyistä kivaa jälkeä.

In addition to the almost solids I have some with more colours. On the left is Barist-o and on the right Am Kalten Polar. I'm not really happy with the colours on the Polar, for there's more of them in real life. But, since the camera did not want to co-operate (I really tried) it can't be helped. I have more than one of both and they'll become scarves in this style. I think that's a clever idea to get handpainted and variegated yarns to look their best.

- -

Eipä mulla sitten muuta tänään, huomenna voisi taas esitellä neuletöitä.

- -

That's pretty much that for today, tomorrow I could show you some knitting again.

1 comment:

Anonymous said...

ihanat langat. laitoin s-postia.
udeni