10.4.09

Kevätsiivousta - Spring cleaning

Lankavaraston kevätsiivous on meneillään ja uutta kotia kaipaisivat ainakin seuraavat langat:

100% villaa, suhteellisen paksua, ehkä luokkaa lopi. Yhteensä kilo, mielellään myisin kaikki samassa erässä. Tummanruskea-kirjavaa on eniten, sitten löytyy vyyhti luonnonvalkoista ja harmaanvalkoista. Nämä etsivät uutta kotia kun en kaipaa ulkovillapaitaa ja mokomat ovat marinoituneet varastossa jo pitkään. EDIT: villalangat myyty.

(I'm destashing, so that's why only in Finnish. Though, if you'd like some, just email me or leave a message.)
Knit Picks Shimmer (70% alpakka, 20% silkki) väriä Flower Garden, 3 vyyhtiä. Pinkkiä, purppuraa, vaaleanpunaista. Tämäkin on marinoitunut koska taitaa olla hieman liian vaaleanpunaista minulle. EDIT: Shimmerit varattu.

Novitan Oliviaa (70% bambu, 30% polyesteri) beessinä 10 kerää. Minulla oli myös vihreää, siitä sain kauniin puseron mutta beessi - ei minun värini, mikä lie tilapäinen mielenhäiriö sai moisen ostamaan. EDIT: Bambut menneet.


Rowanin Ryc Cashsoft DK (57% merino, 33% mikrokuitu, 10% cashmir), 15 kerää, väriä Madame. Yhtä keristä on hieman koeneulottu, muut iskemättömiä. Nämä lähtevät hintaan 50€ (+ mahd. pk).

Jos kiinnostuit, laita mailia (niina at iki.fi) tai kommenttia. Postikulut ostajalle jne. Langat ovat oleilleet kissallisessa taloudessa, mutta ne on pidetty kissan ulottumattomissa.

Kevätsiivous jatkuu vielä, myyntiin tulee todennäköisesti vielä jotain muutakin, vaikka kissa onkin jo ihan uupunut.


No comments: