19.1.09

Tekisi mieli muttei viitsi - I would like to but I won't

Mitähän sitä kirjoittaisi? Tekisi mieli rutista Interweave Knitsin surkeasta postituksesta, mutta se on jo hieman vanha juttu. Tosin...tekisi mieli sanoa heille että kannattaisi ehkä vaihtaa firmaan joka käyttää hieman modernimpia välineitä kuin etanoita ja soutuveneitä. Sitten tekisi mieli valittaa myös Knitpicksin surkeasta palvelusta, mutta en tiedä viitsinkö tehdä sitäkään. Tosin vinkkinä heille: jos arkipyhä vaikuttaa toimitusaikaan muutenkin kuin ko. päivän osalta kannattaisi siitä kertoa nettisivuilla. Ja myöskin jos tilaukset eivät ko. pyhän (tai muun) ansiosta lähde sivuilla mainittuna aikan, kannattaisi siitäkin myös infota. Ja asiakaspalvelua voisi parantaa vastaamalla mm. sähköposteihin ja soittaessa anteeksipyyntö/pahoittelu tekisi asiakkaan mielen paljon paremmaksi.

- -

What should I write about? I would like to complain about the abysmal mailing service but I think it's a bit old now. Though...I would like to tell them they might think about switching to a company that uses somewhat more modern ways to deliver mail than with the aid of snails and rowing boats. Then Iä'd like to complain about the crappy Knitpicks service, but I don't know if I should do that either. Though, as a hint: if a bank holiday affects the delivery time other than for that day, it might be a good idea to mention that on the web site. Or, if the deliveries don't leave in the time that delivery information-page says (dute to said holiday or some other) it might be a good idea to mention that too. And as for customer service, answering the emails would be a nice touch and a "sorry" makes the customer feel so much better.

- -

Viikonloppu oli kyllä varsinaista laiskottelua. En käynyt ulkona ollenkaan, laiskottelin kotona - katsoin töllöä, neuloin jne. Sain mm. tehtyä mallitilkkuja ja Icarus on nyt tilassa jossa se oli ennen purkua (lankaa on nyt paljon enemmän jäljellä kuin 17 metriä, joten pitäisi riittää) ja sain pääteltyä langanpäät Cadenza-takista ja se on myös kasteltu ja kuivateltu. Kiitos nappikommenteista, iso helmiäisnappi ja metallinen kukkanappi pääsivät toiselle kierrokselle. Ehkä istun vain hetken ja mietiskelen nappiuden sopivuutta?

- -

The weekend was nice and relaxing. I didn't do much, just stayed in the house, watched tv, knitted etc. I did some swatches and Icarus is now in the state it was before I admitted I did not have enough yarn and ripped. Now I should have enough yarn (fingers crossed). I wove in the ends of the Cadenza cardi and blocked it. Thank you for the button comments, the big mother of pearl button and the one with the flowery details are on round two. Maybe I should just take my time and contemplate on the zen of the button?

No comments: